2777
2789

18 ماهه دارم😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان. بابا. جیز. دس دسی.یک دو. سلام. نی نی. دایی. نه. بله. ممه یی.دختر من خیلی کم حرف میزنه اکثرا ن ...

پسر منم دقیقا همینطوریه... نامفهوم حرف میزنه.... آخه شنیدم میگن دخترا زودتر از پسرا زبون باز میکنن؟ راسته به نظرت

پسر منم دقیقا همینطوریه... نامفهوم حرف میزنه.... آخه شنیدم میگن دخترا زودتر از پسرا زبون باز میکنن؟ ...

بله معمولا دخترا زودتر حرف میزنن. بیشتر باهاش حرف بزن و کتاب بخون. اونایی که توی خونه بچه کوچیک دارن بچه کوچیک تر زودتر زبون باز میکنه . دختر عموی دخترم تقریبا همسن هستن ولی بیشتر از دختر من حرف میزنه . یه دختر عموش که یه سالگی شعر میخوند

مامان،بابا،جیز،چیه،کیه،کو،میخوام،مَمَم،توپ،برو،نه،بله،الو،جانم،داغه،اوف،جی جی ،اینارو زیاد میگه تو ذهنم هست من براش اهنگ و کتاب زیاد میخونم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

نای نای و دستم میگه

مامان،بابا،جیز،چیه،کیه،کو،میخوام،مَمَم،توپ،برو،نه،بله،الو،جانم،داغه،اوف،جی جی ،اینارو زیاد میگه تو ذ ...

من تا حالا براش کتاب نخوندم... آخه فکر میکردم گوش نمیده به خوندنم چون سنش کمه.... آهنگ هم فقط چند تا شعر تکراری...

من تا حالا براش کتاب نخوندم... آخه فکر میکردم گوش نمیده به خوندنم چون سنش کمه.... آهنگ هم فقط چند تا ...

من از جنینی کتاب میخونم

شاهنامه ام تاحالا براش خوندم

وقتایی که شیر میخوره یا پوشکشو عوض میکنم کلمه هارو تکرار میکنم

اهنگم که دیگه از صبح هست تا بخوابه😐😐😐

من از جنینی کتاب میخونم شاهنامه ام تاحالا براش خوندم وقتایی که شیر میخوره یا پوشکشو عوض میکنم کلمه ...

والا پسر من خیلی وقته دیگه لب به شیر نزده....اصلا دیگه شیشه شیر نمیگیره... فقط غذا میخوره...

والا پسر من خیلی وقته دیگه لب به شیر نزده....اصلا دیگه شیشه شیر نمیگیره... فقط غذا میخوره...

چقدر خوب راحتی پس من هر کار میکنم شیرشو کم کنم بیشتر میخوره

چقدر خوب راحتی پس من هر کار میکنم شیرشو کم کنم بیشتر میخوره

خب بچه هایی که با شیر مادر تغذیه میشن از شیر گرفتنشون خیلی سخته... پسر من شیر خشکی بود... از 10ماهگیش تو بیداری شيشه شیر نمیگرفت.. .. فقط تو خواب شیر میخورد اونم در حد 90سی سی