2777
2789
عنوان

کمک استفراغ خونی

2621 بازدید | 21 پست

تهوع شدید بارداری از صبح هرچی خوردم بالا آوردم الان از خواب بیدار شدم کلی بالا آوردم که یه مقداریش خون بود معده ام و گلوم خیلی درد میکنه هیچی هم نمیتونم بخورم.

هیچکس هم خونه نیست زنگ زدم اورژانس گفت آمبولانس اعزام میکنه بخاطر تنهاییم گفتم نه

چکار کنم تو رو خدا بگید دارم از درد و سوزش معده میمیرم یعنی معده ام خونریزی کرده

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

هزیزم استرس نداشته باش به خاطر اینکه به گلو و معدت تو تهوع فشار اوردی حتما یه رگ خونی پاره شده خوب میشه برو دکتر فک کنم شربت ام جی بهت بده

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس منم یه هفته پیش کلی خون بالا آوردم منم گلو بعدش زخم شد

یعنی چیزی نیست دارم از درد میمیرم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
منم اینجوری شدم نه که توش خون باشه استفراغی که همش خون بود

داروی خاصی خوردی؟

همون شب رفتم بیمارستان برام هیچ کار نکردن فرداش رفتم گوارش دارو داد یکی انتی اسید بود یکیم یه قزص بو ...

مرسی عزیزم 

الان حالم خیلی بده نمیدونم چکار کنم احساس میکنم معده ام داره سوراخ میشه از ترسم آب هم نمیخورم

اگه امکان پذیره به یه درمانگاه مراجعه کن

هیچکس پیشم نیست شوهرم رفته ماموریت دو شب نمیاد

به نظرت عرق نعنا بخورم یا بده 

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه😔

هیچکس پیشم نیست شوهرم رفته ماموریت دو شب نمیاد به نظرت عرق نعنا بخورم یا بده  چیز دیگه ای به ...

تو دیگههه هرچی بخوری برمیگردونییی  ولی اخه بابا هیچوقت تنها نمون چطوری میمونی من باشم سکته میکنم😰😰😱😱برای اینکه زیاد عوق نزنی بهت فشار نیاااد یه چیزیی بخور

تو دیگههه هرچی بخوری برمیگردونییی  ولی اخه بابا هیچوقت تنها نمون چطوری میمونی من باشم سکته میکن ...

مجبورم دیگه 😔😭الان اصلاً نمیدونم چی بخورم خیلی درد دارم