عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
وقتی میگن سطح هوشیاری هفت یا ششه یعتی از سطح پانزده اینقدر شده حالا ممکنه فرد تو کما
هر دم از جانم آوای عشق بر میخیزد❤ تنهایی وقتی برات معنی پیدا میکنه که شریک زندگیت تو خیلی از لحظه های مهم زندگیت نباشه. اما همین که بایه نگاه پر عشق کنارت قرار میگیره و دستاشو دور شونه هات میپیچه هرچی حس بدِ تو وجودت دود میشه و از بین میره. اون موقع است که از ته دل میگی خـــدایـــا شـــکـــرت🌺❤🌺 خـــدایـــا شـــکــرت دارممم مــادر مـیشمم
به علائم مثل حرکت قرنیه. پاسخ به درد. یا حرکت بدن و چندتا چیز دیگه پاسخ بده یانه
هر دم از جانم آوای عشق بر میخیزد❤ تنهایی وقتی برات معنی پیدا میکنه که شریک زندگیت تو خیلی از لحظه های مهم زندگیت نباشه. اما همین که بایه نگاه پر عشق کنارت قرار میگیره و دستاشو دور شونه هات میپیچه هرچی حس بدِ تو وجودت دود میشه و از بین میره. اون موقع است که از ته دل میگی خـــدایـــا شـــکـــرت🌺❤🌺 خـــدایـــا شـــکــرت دارممم مــادر مـیشمم