2777
2789
عنوان

كاشت ناخن و خواندن نماز

522 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها،كسي ميدونه كه راهي هست كه بشه هم ناخن هاي قشنگ و مرتب داشت و هم براي غسل و نماز مشكلي نداشته باشه؟و كلا ميشه تجربه تون رو در مورد كاشت و ژليش و ...بگين؟ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن نیت جبیره بکنی نماز و غسل درسته اما من تو هر رساله ای خوندم نوشته بود این نیت موقتیه ینی مثلا دو سه روز،عروسی داری میتونی اینجوری نیت کنی 

به نظرم فقط برو مانیکور کن ناخناتو اگه نماز اینا برات مهمه چون بقیه ش هرکاری کنی باز یه لایه مواد رو ناخنت هست

کاشت و لاک مانع رسیدن آب به ناخن هستند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من از هر مرجعی پرسیدم گفتن اشکال داره هیچ راهی نیست‌...وضو جبیره هم که بعضیا میگن فقط برا زخم شدن هستن و برا کاشت ناخون اگه بگیری فقط کلاه شرعی گذاشتنه

یازده بار شمردیم و یکی ❤باز کم است...اللهم عجل لولیک الفرج
وقتی ناخونای سالمی داری چرا کاشت؟؟!!مانیکور کن به ناخونات برس خیلی هم قشنگتر از کاشته

چون میشکنن منم همین مشکلو دارم الان دست چپم بلنده دست راستم همشون ازته شکستن 

چون میشکنن منم همین مشکلو دارم الان دست چپم بلنده دست راستم همشون ازته شکستن 

شاید باید ناخنهاتو تقویت کنی مثلا قرصهای تقویت مو و ناخن مصرف کنی مثل بیوتین فورت و پرگناویت و غیره.