خدای خوبم ، خدای مهربانم، بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
https://www.instantstreetview.com/@35.614416,51.389582,15z,1t اینجاست اسم دیگه اش صالح آباد
ممنون عزیزم
خدای خوبم ، خدای مهربانم، بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢
من تاپیک زدم ولی خودم اینترنتم تموم شد دسترسی نداشتم
از همتون ممنون