2777
2789

یلام خانوما مینی سرخ کن داشتم سوخته استفاده م زیاده موندم بینه بدونه روغن با روغن در اصل معمولی دوستانی که بدون روغن دارن همه چی توش درست می کنن مثلا فلافل و چیزای دیگه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن یه مدل بدون روغن هست تفاله اگر کسی داره ممنون میشم نظرشو بگه از نظر هزینه زیاد نمی توم هزینه کنم متاسفانه قیمتا خیییییلی بالا رفته 

این مدل رو کسی داشته خوبه آیا؟

https://www.digikala.com/product/dkp-888538/سرخ-کن-تفال-مدل-fx1000

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من فلیپسه. خیلی راضیم. توش ناگت، فلافل، شنسل، سمبوسه، کوفته قلقلی، مرغ سرخ شده، سوسیس و سیب زمینی سرخ شده درست کردم خیلی راضی بودم. سوسیس کوکتل توش انقدر پف میکنه و عالی میشه که حد نداره. بادمجون هم توش سرخ کردم خوب بود ولی یکم رنگ بادمجون رو تیره کرد برا همین دیگه بادمجون توش نزاشتم

من تفال دارم با اين فرق داره طرحش گرده يه قاشق روغنه خيلي عاليه  همه چي توش سرخ ميكنم

ینی روغنه تموم نمیشه؟

آهای عالیجناب عشق❤فرشته عذاب عشق❤حریف تونمیشه این قلب بی صاحاب عشق💕به خطر عشق بجنگید....پشیمون نمیشید💘💔
نه چيزي كه سرخ شده رو برميدارم هنوز ته ظرفش روغنه! خيلي خوبه

چ خوب.من سرخ کن دارم ولی بیشتر بخاطر روغن استفاده نمیکنم ازش

آهای عالیجناب عشق❤فرشته عذاب عشق❤حریف تونمیشه این قلب بی صاحاب عشق💕به خطر عشق بجنگید....پشیمون نمیشید💘💔
اون بدون روغنا بيشتر حالت هواپز داره مزش مثل سرخ شده ها نميشه 

والا برا من خیلی عالی میشه. سیب زمینی سرخ کرده هام دقیقا مثل مال بیرون میشه. فلافل و ناگت هم هیچ فرقی با سرخ شده توی روغن نداره. سمبوسه هم عالی میشه. حتی من توش مرغ سرخ شده هم که درست کردم مثل مال بیرون شد. با این تفاوت که روغن نداره

والا برا من خیلی عالی میشه. سیب زمینی سرخ کرده هام دقیقا مثل مال بیرون میشه. فلافل و ناگت هم هیچ فرق ...

مامان من بدون روغن فيليپس رو داره همون كه شبيه تخم مرغه من دوست ندارم مزه سرخ كردنيهاشو😝

ولي خودم يه قاشق روغن دارم عاليه