یلام خانوما مینی سرخ کن داشتم سوخته استفاده م زیاده موندم بینه بدونه روغن با روغن در اصل معمولی دوستانی که بدون روغن دارن همه چی توش درست می کنن مثلا فلافل و چیزای دیگه ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن یه مدل بدون روغن هست تفاله اگر کسی داره ممنون میشم نظرشو بگه از نظر هزینه زیاد نمی توم هزینه کنم متاسفانه قیمتا خیییییلی بالا رفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مال من فلیپسه. خیلی راضیم. توش ناگت، فلافل، شنسل، سمبوسه، کوفته قلقلی، مرغ سرخ شده، سوسیس و سیب زمینی سرخ شده درست کردم خیلی راضی بودم. سوسیس کوکتل توش انقدر پف میکنه و عالی میشه که حد نداره. بادمجون هم توش سرخ کردم خوب بود ولی یکم رنگ بادمجون رو تیره کرد برا همین دیگه بادمجون توش نزاشتم
اون بدون روغنا بيشتر حالت هواپز داره مزش مثل سرخ شده ها نميشه
والا برا من خیلی عالی میشه. سیب زمینی سرخ کرده هام دقیقا مثل مال بیرون میشه. فلافل و ناگت هم هیچ فرقی با سرخ شده توی روغن نداره. سمبوسه هم عالی میشه. حتی من توش مرغ سرخ شده هم که درست کردم مثل مال بیرون شد. با این تفاوت که روغن نداره