فامیلای ما دارن یه بار دیدم..میگفت این شبکه از صبح تا شب کیک تزئین میکنه یا این یکی آرایش یاد میده ..ولی من میگم خب این حجم از داده و اطلاعات به چه دردی میخوره یا چقد کاربرد داره وقتی کیکو خودمون درست نمیکنیم و آماده میخریم یا مثلا نهایتا شکلات تخته ای باز میکنیم و میریزیم روی کیک
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بنظرم بخر ولی نظارت داشته باش بچتو محدود کنی بدتره فکری که سی است مدارا انداختن تو سر مردم که بچه و بزرگا محدود باشن بهتره تا مردم سر از کاراشون در نیارن
سلام ماهم ماهواره داریم اصلا چیز بدی نداره فرقش با فیلمای ایرانی اینه ک ما پوشیده هستیم ولی اونا چادر و روسری اینا نمیپوشن من از وقتی دنیا اومدم ماهواره نگاه میکنم بازیگرای ایرانی رو خیلی نمیشناسم البته شما اگه میخواین برا بچهاتونم ببینن شبکه های برنامه کودک ۲ یا ۳ تا داره ک داداش من میبینه
ادم باش مثل سگ پاچه کسیو نگیر، هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘