2777
2789
عنوان

بچه ها بياين خواهش ميكنم

84 بازدید | 10 پست

سلام ، يه اتفاق بدي امروز واسم افتاد كه باعث شد دويدم و از پله رفتم بالا و بار ٣٠ كيلويي برداشتم و به شدت عصبي شدم و گريه و اينا ، ٢ بار سقط داشتم اصلا تو اون  لحظه حواسم نبود خدايي نكرده اتفاقي مي افته ؟ اگه قرار بود بيافته تا الان افتاده بود  خدايا كمك كن دارم ميميرم از ترس و استرس😔😔

١٢/٧ صداي قلب ني ني 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسم دعا كن توروخدا خيلي حال دلم بده

از ته دلن برات دعا میکنم که خدا خودتو نی نی تو سالم نگهداره من دارم پریود میشم و الان دلم شکسته با این دل شکستم ازش میخوام نی نی تو سالم باشه😔

من از کاربرای قدیم ام پسم یادم رفته
از ته دلن برات دعا میکنم که خدا خودتو نی نی تو سالم نگهداره من دارم پریود میشم و الان دلم شکسته با ا ...

اگر قرار اتفاقي بيافته تا الان افتاده بود ؟ برم دكتر ؟ خدااااااا😭

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
اگر قرار اتفاقي بيافته تا الان افتاده بود ؟ برم دكتر ؟ خدااااااا😭

استرس بدتر از اون سنگین بلند کردنه برات استرس نداشته باش میخوای خیالت راحت بشه برو دکتر برات سونو بنویسه لکه بینی چیزی داری؟

استرس بدتر از اون سنگین بلند کردنه برات استرس نداشته باش میخوای خیالت راحت بشه برو دکتر برات سونو بن ...

نه خداروشكر تا الان كه نداشتم ، كمرم درد ميكنه 

اخه خدايا قربونت برم ارومم كن يه كاري كن برام 😭😭

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
نه خداروشكر تا الان كه نداشتم ، كمرم درد ميكنه  اخه خدايا قربونت برم ارومم كن يه كاري كن برام ...

خودت باید خودتو آروم کنی پاشو برو قرآن بخون و برای بچه ت آیه الکرسی بخون هیچیش نمیشه خیالت راحت

خودت باید خودتو آروم کنی پاشو برو قرآن بخون و برای بچه ت آیه الکرسی بخون هیچیش نمیشه خیالت راحت

مرسي عزيزم اره خوندم يكم الان ارومترم 😔

١٢/٧ صداي قلب ني ني