2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یه بار معمولا میشورم

با مشکین شوی ولی اگه دم دست نبود با مایع ظرفشویی

خیس خیس تا میکنم بعد اویزون میکنم چروک نمیشه

به محض اینکه خشک شد برمیدارم از رو طناب تا آفتاب بورش نکنه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

مشکین شو یا شامپو شبنم خیلی کم میشورم سعی میکنم کثیفش نکنم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
من میریزم تو ماشین میزنم روی اب سرد با شوینده مخصوص مشوی میشورم ولی هرکاری کنی مشکی رنگش میره یه س ...

والا خواهر پول خوب بدی چادر خوب بخری رنگش هم نمیره .

من یه بااااااار ناپرهیزی کردم خریدم ۳۰۰ ( اون موقع ۳۰۰ خیلی پول بود ) پارچه ش کاریش نشد . یعنی تو بگو یه درجه رنگش عوض بشه 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
والا خواهر پول خوب بدی چادر خوب بخری رنگش هم نمیره . من یه بااااااار ناپرهیزی کردم خریدم ۳۰۰ ( اون ...

آخه مشکی به هر حال بور میشه

بعد یه مدت ولی باز حالا با اب سرد بشوری بهتره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
با دست میشوری عزیزم؟

نه تو ماشین

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸