2777
2789
عنوان

اقدامی های بهمن۹۷بیاین.......

164 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من ۲سال و۹ماه قرص ال دی مصرف میکردم ماه پیش یعنی دی ماه قرصاروگذاشتم کنار.رفتیم واسه اقدام بچه دوم.۲روزبعدترک قرص پریودشدم ازبعدپریود شروع کردیم اقدام😅😅سیکل منظمی هم داشتم تاوقتی قرص مصرف میکروم سر۲۸روز پری می اومد.امااینبار بعد۲روزتاخیر وباپریودای قبلیم فرقی نداشت.چرابعضیهابعدمصرف قرص تا۱سال حامله نمیشن بعضیهام همین ولش میکنن حامله میشن؟ترسیدم نکنه منم ازاون دسته یکساله ها باشم.کیاال دی مصرف میکردن بیاین بگین بعدترکش چقدطول کشیدتاباردارشدین....وااای چقدحرفیدم😂😂

من که اصلا" قرص مصرف نمیکردم و نمیکنم ولی اقدامی بهمن 97 هستم😜الانم یه هفته از اقدامم میگذره زیر شک ...

منم عزیز ازوقتی اقدامیم همش کمردرد دارم وشکمم دردمیکنه مثه توعلتشونمیدونم😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عزیز ازوقتی اقدامیم همش کمردرد دارم وشکمم دردمیکنه مثه توعلتشونمیدونم😅😅

آخه من تو این سه ماه که اقدام کردم تازه اولین باره اینجوریم هیچ وقت اینجوری نمیشدم الانم یه هفته از اقدامم میگذره به نظرت نمیشه فهمید حاملم یا نه؟؟؟خخخخ

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
بابا میگم هنوز موعد پریودم نرسیده متوجه نشدی من چی گفتم یه بار دیگه پیامم رو بخون قبلی ها رو هم بخون ...

خب منم میگم چقدمکنده تابرسی به موعدپریودت.حرفمومتوجه نمیشی ابجی،چون تونی نی سایت خوندم واسه بعضیایکی دوهفته قبل پری نشون میده

خب منم میگم چقدمکنده تابرسی به موعدپریودت.حرفمومتوجه نمیشی ابجی،چون تونی نی سایت خوندم واسه بعضیایکی ...

خخخخ😀😀😀خب سؤالتو بد پرسیدی😃😃ببخشید 8روز دیگه مونده تا پریودم، یعنی ممکنه حامله باشم؟؟؟؟ خداکنه عفونت نباشه فقط 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خخخخ😀😀😀خب سؤالتو بد پرسیدی😃😃ببخشید 8روز دیگه مونده تا پریودم، یعنی ممکنه حامله باشم؟؟؟؟ خداکنه ...

خب یه بی بی چک بزن.من خیلیارو توهمین سایت شنیوم که گفتم یکی دوهفته قبل موعد بی بی مثبت شدبعدش که آزدادن اونم‌مثبت

من یک ساله اقدام میکنم.سیکل هام ۲۸ روزه ست. ۴بهمن پریود شدم. بعدش ۵-۶ بار اقدام کردم. از ۲۳ بهمن چند بار کیت زدم همه مثبت شدن. فردا میرم آزمایش میدم. یه مقدار از این جهت که خیلی زود کیتم مثبت شده شک دارم.بیشتر از یک هفته مونده به پریود کیتم مثبت شد