سلام دوستان،میشه لطفاً راهنمایبم کنید،دخترم ۶ ماهشه هنوز دکتر فیکس نداره،هر بار یه دکتر میبرم،یه دکتر دقیق و کاربلد که وقت بزاره واسه مراجعه کنندش،تشخیصاش خوب باشه،کلا دکتری باشه که خودتون قبولش دارید مرسی یه دنیا
چه عالییی که انقد راضی هستی. کجای تهرانه؟ اره باابا دکتر خوب باشه منشیشو تحمل میکنم
ببین من پسرم بیمارستان مفید بستری بود تب و استفراغ شدید،نمیدونستن چشه،اخرش با رضایت خودم از بیمارستان خارجش کردیم و یکی اون دکترو معرفی کرد،همون نزدیک بیمارستان بود،ادرس دقیقش تو نت هس،ولی واقعا عالی بود،اینقد دقیق معاینه کرد و کلی وقت گذاشت و دارو داد پسرم خوب شد،حتی فرداش منشیش زنگ زد و پرسید ک پسرم در چ وضعیه!من واقعا راضی بودم خدا عمرش بده
خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
گلم دکتر علی ناصح مطبش تو کلینیک ولنجک خودش پزشک ان ای سی یو بیمارستان طالقانی هست اونجا کلینیک هم هست فوق تخصص هست کارش عالی هست من سه ساله می رم پیشش
دکترمحمدوفا پروند فوق العاده دکتر خوبیه ،دختر من ۴ماه بود که لب به هیچ غذایی نمیزد وفقط یه کم شیرخودمو می خورد بسیار ضعیف ولاغربود دائم مریض میشد وراه نمیرفت تا ۱۶ ماهگی ،با تشخیص ایشون وبرنامه ی غذایی که دادند ظرف ۱هفته هم راه افتاد هم فوقالعاده غذا خور شدش من از کارشون وتشخیصاشون واز رفتارشون واقعا راضی هستم