يه جرياني راه افتاده -بيشتر بين زن ها- و حرفش اهميت به كائنات و جذب انرژي هاي مثبت و اين هاست. نظرتون در موردش چيه؟ به نظرتون يه راه فرار واسه نديدن واقعيت ها و تسلي مقطعي نيست؟
"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من آدم مذهبي اي نيستم اصلن ولي اگه قرار باشه بين باور بين قانون جذب و توسل به خدا يكي رو انتخاب كنم، توسل به خدا رو انتخاب مي كنم
"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
کامنت اولی های عزیز، در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
به نظر من که واقعیه کائنات یعنی موجودات. یعنی تو روی هرچیزی تمرکز کنی همه موجودات دست به یکی میکنن ...
نمي تونم بفهمم اينو. مثلن درختا و گاو و گوسفندا و اجرام آسماني كمكم مي كنن؟ برام معني نداره