2777
2789
عنوان

بچها كمكم كنيد😭

171 بازدید | 20 پست

سلام بچهااا 

امروز من قرار بود با نامزدم بريم بيرون و برا ولنتاين جشن بگيريم ولي ديشب سر يه موضوع خيلي الكي و سطحي يدفعه با من دعوا راه انداخت و به من فش داد

يني بار اولشم نيس هميشه موقع مناسبتا مهم كه بايد كادو بده اينجوري دعوا راه ميندازه وقتيم كه آشتي ميكنيم و بهش ميگم چرا مواقع پول خرج كردن اينجوري ميكني به من ميگه من اصلا اينجوري ادميم؟؟؟؟اين همه بيرون ميرم خرج ميكنم نميبيني؟؟(البته راست ميگه برا خورد و خوراك خيلي خرج ميكنه)

با همه اين احوالات كسي از نامزدي ما خبر نداشت و فقط خانواده هامون خبر داشتن و منم با مشورت مامانم به اين نتبجه رسيدم كه بهتره بهم بزنم چون كسي كه توي دوران نامزدي سر يه مسيله فش ميده قطعا وقتي وارد زندگي شم سر مسايل بزرگتر منو به باد كتكم خواهد گرفت

و منم ديشب تمومش كردم

ولي الان حالم خيلي بده😭😭😭حس ميكنم ده ماه از زندگيم هدر رفته و حس خودكشي دارم و الان ايام امنتحاناتمه و اصلا تمركز ندارم درس بخونم و فقط از ديروز ظهر تا الان ميخوابم كه يادم بره

تورو خدا بگين چيكار كنم حالم بهتر شه؟؟😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه این چیزا روزای قشنگتونو خراب نکنید ما ک اصلن ولنتاین برامون مهم نیس

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بهتره فقط ب درست فکر کنی اهنگ شاد گوش بدی با مامانت صحبت کنی و درس بخونی/اصلا هم بهش فکر نکن و مدتی ب فکر ازدواج و نامزدی نباش فرصت هست با کسی ک از الان فحش میده خوشبخت نمیشی.

فقط مقاومت.کسی که دوستی فحش میده ببین بعدا که دستش باز باشه چه میکنه.یه نیرویی همش تو رو میکشه سمت اون.هی میگه بدون اون میمیری.هی میگه حالا طوری نشده که.بعد بلانسبت میبینی گوشهات دراز شدا و داری باهاش ادامه میدی.ولی تحمل کن خواهرم.تحمل

آشتی میکنید بابا.اما واقعا فکراتو بکن.اگه آدم بد دهنیه تمومش کن.

من ديشب خيلي جدي باهاش حرف زدم و گفتم نههه بايد تمام شه 

وقتي به من ميگه تو گ ت خوردي كه فلان كارو كردي يني ادم با ادبيه؟؟اونم توي اين مرحله كه هنوز حتي رسميم نيس

واسه این چیزا روزای قشنگتونو خراب نکنید ما ک اصلن ولنتاین برامون مهم نیس

منم واسم مهم نيست فقط دوس داشتم كنار هم باشيم نه كادويي برام مهمه و نه چيزي ولي اون فقط فش داد ك همونم نبره😭

فقط مقاومت.کسی که دوستیرفحش میده ببین بعدا که دستش باز باشه چه میکنه.یه نیرویی همش تو رو میکشه سمت ت ...

دقيقااااااا همينه تا الانم كه تحملش كردم خيليييييه ولي به قول شما نبايد ديگه گوشام دراز باشه

منم واسم مهم نيست فقط دوس داشتم كنار هم باشيم نه كادويي برام مهمه و نه چيزي ولي اون فقط فش داد ك همو ...

قشنگ فکراتو بکن ببین اگه ارزششو نداره الان جدا شی بهتره تا بعدأ بیشتر وابسته میشی

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii