2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی

1632 بازدید | 20 پست

سلام خانومای باردار میخواستم بدونم همه خانوما لکه بینی لانه گزینی رو دارن همه متوجه لکه بینی میشن شده بارداره شده باشن ولی متوجه لکه بینشون نشدن؟

نه همه ندارن .اما منم بعد اقدامم یک هقته لک دیدم بعدم قطع شد . 

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من اينطور بودم لك للنه گذيني

دكترم تا ديد يه لك خيلي خيلي كم 

اقدام به امپول پروژسترون و پرولوتون كرد شيش

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبار باردارشدم سر هیچکدوم هم لکه بینی نداشتم البته متاسعانه اولیم سقط شد بستگی ب بدن هر کس داره ...

اخه من یک هفتست اقدام کردم ی نفر بهم گفت اگه لکه بینی نداشته باشی یعنی حامله نیستی استرس گرفتم همش در حاله دستشویی رفتنم ببینم لکه بینی دارم یا ن 

بچها من یه هفته به پریودم مونده دوروز در حد چند لکه کوچیک ترشح قهوه ی داشتم بعداز دوروز دیگه کلا چیزی نبود حتی یه لکه کوچیک.الان نمیدونم لانه گزینی بود یا پریود.عفونت اصلا ندارم ازمایشات وسونوقبل بارداری مشکلی نداشتن.یک سالو نیم تو اقدامم.و 50 روزه قرص متفورمین خارجی میخورم.میشه راهنماییم کنید .ازاسترس دارم میمیرم.الان 3روز دیگه هیچ لکه ی ندیدم.نوک سینم دردداره مثل تایم پریودی.ولی درد پریودی ندارم  

بچها من یه هفته به پریودم مونده دوروز در حد چند لکه کوچیک ترشح قهوه ی داشتم بعداز دوروز دیگه کلا چیز ...

من اطلاع دقیقی ندارم ولی اینطوری ک شما میگن احتمالا لکه بینی لانه گزینی هست ی بی بی چک بزن اتشالله ک مثبت میشه 

بچها من یه هفته به پریودم مونده دوروز در حد چند لکه کوچیک ترشح قهوه ی داشتم بعداز دوروز دیگه کلا چیز ...

منم مثل شما بودم اول لک صورتی دیدم بعدش تا دو روز ترشح قهوه ای..من بی بی چک گذاشتم هر روز پررنگتر میشد ان شاالله برا شماهم همینطوره..بی بی چک بذار..اگرم نشد نگران نباش شاید زود گذاشتی.برا هرکس متفاوته