2777
2789

سلام 

ببخشید سوالی داشتم

من دو هفتست پریود نشدم و پزشک گفت واسه استرسه اما این یک سال گذشته حالم خوب بوده و تقریبا حال روحیم تثبیت بوده.

خواستم بدونم تجربه دو هفته رو کسی داشته یا نه؟

ممنون

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 50 روز هم سابقه داشتم  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2502814/سفره-صلوات-هدیه-به-امام-حسین-برای-حاجت-روایی?postId=82322944

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

این ماه خیلیا عقب انداختن از جمله هودم . ده روز عقب انداختم . نمیدونم چرا شاید تاثیر اب هوا باعث شده چون از نزدیکان و دوستانم هم همین طور شدن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

این ماه۲۰روز دقیققق

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من الان سه روز عقب انداختم هیچ علایمی هم ندارم فقط خیلی کم کمرم درد میکنه خیلی هم خسته ام ولی اصلااا ...

من کمرم دردمیکنه همچنین زیردبم تیرمیکشه.سینمم یکم دردمیکنه.رابطه مشکوکم دوسه باری داشتم😨ولی بی بی چک بعد ی ساعت هاله میندازه

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍