دیشب داشتم تو یوتیوب میگشتم رسیدم به چشم سومو اینکه چجوری چشم سومو فعال کنیو اینا ی کم خوندم دربارش و ویدیو دیدم گفتم چقدر چیزه جالبیه ادم از اینده با خبر میشهو اینا بعد رفتم فرکانسهاشو شروع کردم گوش دادن برای بازشدن چشم سوم همینطور ک داشتم گوش میداذم رفتم کامنتارو خوندم دیدم نوشته با بازشدن چشم سوم میشه اجنه رو دید 😥 منو میگی سکته کردمااااا گفتم خدایا غلط کردم چشم سومم بازنشده باشه از شانسم نانزدمم سربازی بود رفتم وسط مادرشوهر پدرشوهرم خوابیدم 😂😂 به نظر شما چشم سوم وجود داره؟ منکه با این هنه تحقیقو اینا فکر میکنم وجود داشته باشه و موقع گوش دادن فرکانسها هم ادم ی حالتی بهش دست میدهو میگن چشم سوم ی جا توی نغزه ک وسط پیشونیهو وقتی فرکانسهارو گوش میدی واقعا همونجا درد میگیره خیلیای دیگه هم همینو نوشته بودن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
واقعا راس میگن مال من نیمه باز بود حضور اجنه و گاهی صداشون حس میکردم پدرم دراومد تا ازون فضا دور شم فقط بی خیال این مباحث باشید و زندگی آروم و طبیعی از همه چی بهتره