2789
عنوان

منتظران نی نی با روشهای سنتی و امید به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 66512 بازدید | 1141 پست
آره گلم میتونی اتفاقا الان برات خوبه سیاهدانه هم رحمت گرم میکنه هم به رشد فولیت کمک میکنه چند روزی ب ...

عزیزم سه واحد عسل ویک واحد سیاهدانه که گفتین واسه یه روز بخورم روز بعد دوباره سه به یک درست کنم؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

راستی خرنوب رو روزانه چه موقع وچقدر باید داد شوهرمون بخوره

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روش تهیه معجون سیاه دانه و عسل:

برای تهیه این ترکیب باید سیاه دانه را پودر کرده و بلافاصله با عسل مخلوط کرد و نسبت ترکیب سیاه دانه و عسل هم یک به سه می باشد یعنی مثلا یک قاشق پودر سیاه دانه باید با سه قاشق عسل مخلوط شود. سیاه دانه پودر شده اثرگزاری بهتری دارد ولی  خیلی سریع در مجاورت هوا خواصش را از دست می دهد امااگر با عسل مخلوط شود خواص خود را از دست نمی دهد و  تا ۶ ماه هم ماندگاری دارد. البته سیاه دانه را می توان به همان صورتی هم که هست با عسل مخلوط کرد. نام این داروی ساده اما بسیار پرخواص #دوسین می باشد که از ۲ س موجود در کلمه عسل و سیاه دانه اقتباس شده است.

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 

۲۰ خاصیت دارویی معجون سیاه دانه و عسل

خواص سیاه دانه معجون سیاه دانه و عسل معروف به معجون دوسین از داروهای ساده و در عین حال موثری هست که از قدیم در طب سنتی محبوب بوده و برای درمان بیماری های مختلفی از آن استفاده می شده است.این معجون خواص بسیار زیادی دارد که در این مطلب به بخشی از آنها اشاره می کنیم.

۱-از اصلی ترین خواص معجون دوسین  این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

۲- برای درمان سرماخوردگی های پی در پی مفید است.

۳-در درمان تب های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد.

۴-ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می کند.

۵-برای درمان سردردهایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است.

۶-مالیدن این ترکیب  به پوست برای درمان جوش های بلغمی مفید است. توجه داشته باشید که جوش های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند و استفاده از این ترکیب برای جوش های قرمز و پرالتهاب نتیجه عکس خواهد داد و وضع پوستتان بدتر خواهد شد.

۷-تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش  و انگل های روده دارد.

۸- نفخ معده و دل درد های ناشی از آن را درمان می کند.

۹- برای پیشگیری و درمان زخم معده موثر است.

۱۰-برای بهبود بیماری های پوستی پیسی و لک مفید هست.

۱۱-می تواند سنگ های کلیه و مثانه را از بین ببرد.

۱۲-در روزهای پایانی بارداری به کنترل درد و افزایش توان و مقاومت مادران  هنگام زایمان کمک می کند. توجه داشته باشید حتما با مشورت پزشک زنان و یا  متخصص طب سنتی از این معجون استفاده کنید.

۱۳- موجب افزایش شیر مادران شیرده می شود.

۱۴- از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند چون اثر معجون سیاه دانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند

۱۵-باعث کاهش عوارض داروهای شیمی درمانی بر کلیه ها می شود.

۱۶- با طبع گرم بسیار انرژی زا و باعث از بین رفتن افسردگی می شود.

۱۷-مصرف یک قاشق مرباخوری از ترکیب روغن سیاه دانه و عسل خالص به نسبت مساوی باعث درمان اضطراب و تپش های قلب و تنظیم ضربان قلب می شود.

۱۸- سیاه دانه دارای ماده ای هست که در بدن تولید انتی هیستامین می کند به همین دلیل برای درمان حساسیت و آسم بسیار مفید است.

عزیزم سه واحد عسل ویک واحد سیاهدانه که گفتین واسه یه روز بخورم روز بعد دوباره سه به یک درست کنم؟

بالا رو بخون نفهمیدی توضیح بدم

راستی برای اسپرم هم گفته خوبه به شوهرت هم بده

.

درمان اضطراب

درمان سکته مغزی

درمان میگرن و سردرد

درمان حساسیت و آسم

درمان سردرد سردمزاجان

رفع افسردگی سرد مزاجان

درمان ام.س و مشکلات ضعف اعصاب

درمان کم خونی

تنظیم ضربان قلب

درمان تپش های قلب

درمان غلظت خون و فشار خون

کنترل واریس (مالیدن روغن سیاهدانه همراه مواد گرم دیگر)

درمان اضطراب

درمان سکته مغزی

درمان میگرن و سردرد

درمان حساسیت و آسم

درمان سردرد سردمزاجان

رفع افسردگی سرد مزاجان

درمان ام.س و مشکلات ضعف اعصاب

درمان کم خونی

تنظیم ضربان قلب

درمان تپش های قلب

درمان غلظت خون و فشار خون

کنترل واریس (مالیدن روغن سیاهدانه همراه مواد گرم دیگر)

درمان اضطراب درمان سکته مغزی درمان میگرن و سردرد درمان حساسیت و آسم درمان سردرد سردمزاجان رفع ا ...

خواص دوسین

بالا رو بخون نفهمیدی توضیح بدم راستی برای اسپرم هم گفته خوبه به شوهرت هم بده

مرسی عزیزم لطف کردی.اره شوهرم ضعیفه حتما باید اینارو درست کنم بدم بخوره 

درمان ورم چشم

درمان سرماخوردگی

درمان برونشیت و ذات الریه و سینوزیت

درمان عفونتهای تنفسی و گلو درد و چرک گلو

درمان همه طبایع (عسل گرم مزاجان از نوع گیاه سرد باشد)

درمان دل درد

دفع انگل روده

درمان سندروم روده تحریک پذیر

پيشگيري و درمان زخم معده و اثنی عشر

درمان پروستات

درمان تکرر ادرار

درمان بند آمدن ادرار

درمان افتادگی مثانه

درمان عفونت های ادراری

دفع و خرد کننده سنگ کلیه و مثانه

کاهش عوارض شیمی درمانی کلیه ها

درمان درد مفاصل

درمان سیاتیک و درد اعصاب (صبحانه دوسین و چای سیاهدانه 40 شب و صبح دو)

تسکین کمردرد و دیسک و سیاتیک و مفاصل و گرفتگی عضلات و مفاصل (مالیدن روغن سیاهدانه همراه مواد گرم دیگر)

ضد باکتری

ضد ویروس

درمان زخم و جای سوختگی

رشد مو

شفافیت پوست

درمان جوش و بیماری پوستی بلغمی (مالیدنی)

درمان میوم رحمی

افزایش شیر مادران

درمان افتادگی رحم

تخلیه رحم از اخلاط و جفت

درمان لکه بینی و یائسگی زودرس

افزایش میل جنسی

درمان ضعف جنسی

افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری حاصل از کمبود تعداد اسپرم

رفع چاقی

درمان آلرژی

درمان انواع کیست

تقویت سیستم ایمنی بدن

پیشگیری و درمان سرطان

درمان تب (جویدن سیاهدانه)

درمان همه بیماری ها جز مرگ

سیاهدانه این همه خاصیت داره برای همین 

سیاه دانه را پیامبر اکرم(ص) درمان هر دردی به جز مرگ می دانست.