2777
2789

سلام پسرم به تخم مرغ .لبنیات گاو حساسیت داره... خس خس سینه کیپ شدن بینی😢 چشم وبینی اش ب خارش میفته خیلی اذیت میشه...😔😔شمابچتون الرژی به چی دارن وعلایمش چیه دارو چی میدین😢؟؟؟؟؟؟

برای سلامتی پسرم ی صلوات میفرسین😍ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دکتر خب

بردم. از دوماهگی همش دکتربودم دارو اسپری میدن😔ی هفته خوبه بعدش اینجوری خودم از امروز شروع کردم رژیم غذایی هیچی نمیخورم😔

ی عالمه قرص اسپری ایناها استفاده کردم از2ماهگی همش بردم دکتر بی فایدس😢ی هفته خوبه بعد همینجوری

عزیزم همینه دیگه پسرمنم سه ماهه س به همه اینا و گوجه و ارده و شیره انگور.... حساسیت داره از همه چی افتادم غذام شده مرغ و برنج و سیب زمینی و هویچ 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

عزیزانی که بعد از سالها اقدام به بارداری و مراجعه به انواع پزشکان جواب رد شنیده اند و کاملا نا امید شده به کانال تازه تاسیس من مراجعه کنند

انشالله به امید خدا بچه دار میشید

darmanenazaei@

به خانمهایی که از بارداری و بچه دار شدن نا امید شده اند هم معرفی کنید خیلی ثواب داره

عزیزم همینه دیگه پسرمنم سه ماهه س به همه اینا و گوجه و ارده و شیره انگور.... حساسیت داره از همه چی ا ...

پسرمن الان یکسالشه واقعادارم دیونه میشم دیشب تلصبح نفسش بابانمیومد ... چشمما بابینی اش میمالید😢😢

بردم. از دوماهگی همش دکتربودم دارو اسپری میدن😔ی هفته خوبه بعدش اینجوری خودم از امروز شروع کردم رژیم ...

از اول که خودت باید رژیم میگرفتی لبنیات حذف نوشابه شکلات قهوه نباید بخوری. تو خونه اسفند دود نکن

از اول که خودت باید رژیم میگرفتی لبنیات حذف نوشابه شکلات قهوه نباید بخوری. تو خونه اسفند دود نکن

ازامروز همینکارو میکنم😞رژیم گرفتم صبح تاالان هیچی نخوردم یکم حریره

پسرمن الان یکسالشه واقعادارم دیونه میشم دیشب تلصبح نفسش بابانمیومد ... چشمما بابینی اش میمالید ...

تست آلرژی دادین

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من و دخترم داریم اول دکتر تست الرژی گرفت معلوم شد به چی حساسیت داریم بعد دارو داد واقعا عالیه دکتر ...

ببخشیدتست چطوریه شنبه قراره ببرمش. ممنون میشم یکم توصیح بدین چجوری انجام میشه بایدبرم بیمارستان یاتومطب انجام میدن؟

ببخشیدتست چطوریه شنبه قراره ببرمش. ممنون میشم یکم توصیح بدین چجوری انجام میشه بایدبرم بیمارستان یاتو ...

تو مطب کلش بیست دقیقه است

با سوزنهای ریزی موادی و به زیر پوست میزنن که ببینن به چی الرژی داره به اونایی که الرژی داره واکنش میده و جاش قرمز میشه و میخاره