2777
2789
عنوان

آی یو آی میلاد مشهد استمنا

1266 بازدید | 30 پست

سلام دوستان مشهدی، اطلاعی دارین که آی یو آی توی میلاد به چه روشی باید اسپرمو گرفت؟ استمنا توسط خود مرد یا نه خانومم اجازه میدن بره اما به روش خشک نمونه بگیره.

جاهای دیگه جایی رو سراغ دارین که به خانوم اجازه بدن که از همسر نمونه بگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میلاد نمیتونه خانم بره پیش همسرش

اما نوین یه کانکس داره تو حیاط کلیدو میدن هردو برید

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
معمولا اتاق دارن.خانوم مبتونه بره.ولی میگن بهترین روش استمناست چون جنبه درمانی داره اشکالی نداره سخ ...

وای واقعا؟؟؟؟؟؟😀😀😀 خداروشکر .مطمئنین؟ آخه خانومم با دستش میگیره دیگه چه فرقی میکنه. 

من دوستم اونجا آی یو آی شده بود. اما اون دیشب گفت نه فقط مرد خودش باید نمونه رو بگیره خیلی دپرس شده بودم

میلاد نمیتونه خانم بره پیش همسرش اما نوین یه کانکس داره تو حیاط کلیدو میدن هردو برید

من مشهدی نیستم اما هردوی این مراکز رو رفتم

فقط نوین چون خصوصیه هزینه هاش بیشتره از میلاد

از قیمتهای امسال خبر ندارم

اما در کل تو نوین هم که بری و تو اتاق با هم باشید بهترین حالت اینه که خود آقا اون کار رو انجام بده

چون برای دخول یا اینکه شما براشون انجام بدید لازمه که از لغزاننده استفاده بشه و خیلی کیفیت اسپرم پایین میاد