2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی چیزها رو همه رو نمی دونم

یه عددی رو تو خاب بهت بگه یه شخص ن تعبیری داره 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
اینو نمیدونم برو گوگل اینجا وقتت تلف میشه

ببين خيلى مسخره و دوزاريه خوابم. پيچيده و بچه بازيه 😁😁😁😅😅 ولى خوب دست خودم نبود كه.

اينى هم كه ميپرسم تعبيرشو واسه اينه كه خيييلى شفاف بود و بعد از اون همش حسم نسبت به دوست پسر سابقم كنجكاو شده تا جايى كه امروز ناخودآگاه همش منتظر بودم زنگ بزنه و اين حسم ارادى نيست تاثير خوابه رفته تو ناخودآگاهم. تايپ كردم الان برات كپى ميكنم خوابمو

خواب دوست پسر سابقمو ديدم كه الان زن داره و قبل من هم دوست دختر ديگه ايى داشته خواب ديدم زنش يه مهمونى گرفته من و شوهرمم هستيم بعد يهو اون دوست دختر سابقش مياد مهمونى رو بهم ميزنه به من دو تا تيكه ميندازه بعد كلا مهمونى رو خراب ميكنه زن دوست پسر سابقم بعد كلى پا ميشه با كفش پاشنه بلند و سوسول وار تنها كارى كه ميكنه يه ليوان شربت خالى ميكنه رو سر دختره، اونم در يك حركت انتحارى زن دوست پسر سابقم رو چپه ميكنه. اين وسط دوست پسر سابقمم افسسسسرده عين يه جنازه از اول مهمونى نشسته و گردن كج كرده من همش پيش خودم ميگم اين چرا هيچ عكس العملى نداره؟ چرا از زنش حمايت نميكنه؟ خلاصه زنش و ميبرن بيمارستان و خود اين پسره هم همش رو تخت ولو شده يه گوشه رو نگاه ميكنه افسرده و داغون به زنشم سر نميزنه اخر من دلم ميسوزه ميرم بيمارستان به زنش ميگم شوهرت خيلى دوستت داره و به خاطر تو منو بلاك كرد و...  البته تو خواب انگار من يكم بدجنس و مارموز بودم از بى محلى پسره خوشحال ميشدم و با سياست ميخواستم خودمو خوب جلوه بدم.

حالا از خواب بگذريم  جالبه كه من اصلا به اينا فكر نميكنم و عاشق شوهرمم. شوهرمم تو خوابم همش كنارم بود و همراهم بود مثلا خودش بهم ميگفت برو بيمارستان بهش سر بزن..... فقط چند روز پيشا يه جا حرف دوست پسر سابقم شد شايد تاثير اون باشه؟ انقدر خوابم واضح بود كه عيييين يه فيلم جلو چشمه با جزئيات و كيفيت 3D!