2777
2789
عنوان

بچه ها نمیتونم داد نزنم

577 بازدید | 50 پست

شوهرم خیلی صبوره خیلی ولی داذ میزنم مثلا الان میره بیرون یه سر میره تا خونه مامانش زنگ میزنم میگم کجایی میگه خونه مامانم هستم میگم چرا بهمن  نگفتی رفتی میاد کلی میگه غلط کردم اخه ما همسایه ایم البته بگم بدم نمیاد بره همیشه اونجاس ولی دلم میخواد بگه بهم امشب شوهرم بهم گفت مادرم تو حیاط صداتو شنیده بوود گفته بود تو ساکت بودی زنت صداش بلند کرده بود... بعد گفت خیلی دوست دارم ولی تروخدا یواش دعوا کنیم... من دیوونم بخدا خیلی زود عصبانی میشم میگم برم یه چیز بشکنم البته وقتی حرصیم وایمیسه کتکش بزنم.. در کل دست بزنم دارم یه کم به من بد بگین

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دوست ندارم زن صداش بره بالا...شوهرت خوبه توداری این کارو بهش یاد میدی کاری نکن فردا پشیمون بشی....ک پشیمونی فایده نداره

همیشه ذکر بگو 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه...همینکه اول و آخر تو هستی...به محتاج تو محتاجی حرومه
زن فولادزره ب تو میگن😐😁دست ب زن چرااا اخه😳😳

نه واقعا دروغ نمیگم عادت کردم یعنی خودش لوسم کرده همیشه من مقصرم اما اون معذرت میخواد.. الانم سر اینکه بهم گفت داد نزن قهر کردم اومدم این طرف همش صدام میکنه 

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

منم عین توام ولی میخام خودمو تغییر بدم چون اگه شوهرم براش عادی بشه دگ حتی به دادم توجه نمیکنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
نه واقعا دروغ نمیگم عادت کردم یعنی خودش لوسم کرده همیشه من مقصرم اما اون معذرت میخواد.. الانم سر این ...

نکن اینکاروووو...این ناز کشیدنا همیشگی نیستااااااا...

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه...همینکه اول و آخر تو هستی...به محتاج تو محتاجی حرومه
منم عین توام ولی میخام خودمو تغییر بدم چون اگه شوهرم براش عادی بشه دگ حتی به دادم توجه نمیکنه

چند ساله ازدواج کردی

برو پيش روانپزشك خب. شايد نيازه دارو بخوري

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي
نکن اینکاروووو...این ناز کشیدنا همیشگی نیستااااااا...

اره واقعا 

نه واقعا دروغ نمیگم عادت کردم یعنی خودش لوسم کرده همیشه من مقصرم اما اون معذرت میخواد.. الانم سر این ...

دست خودت نیست ببخش ک میگم ولی حقیقته خودش بهت رو داده خودش عادتت داده وچیزخوبی نمیبینم ...

بایییید خودتوکنترل کنی هرطور ک شده وگرن اوضاع بدترمیشه

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡