2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 44 پست
من اول آذر  انجام دادم سال ۹۵ اول دی پریود شدم.آخرین پریودم بود چون توی دی حامله شدم یعنی یه ...

وای الهی شکر. تبریک میگم عزیزم. برای منم دعا کن. من مشکلم لوله و رحم و این چیزا نیست. فقط خودم میدونم چه مرگمه 😔

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الهی شکر. تبریک میگم عزیزم. برای منم دعا کن. من مشکلم لوله و رحم و این چیزا نیست. فقط خودم میدون ...

اسپرم  شوهرت خوبه

؟؟

کم کاری تیرویید  نداری؟

کمبود ویتانین د۳ ؟؟

اینا هم مهم هستن.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

منم انجام دادم بعدش تا چندوقت درد داشتم.یکمی هم چسبندگی داشت برام فکرکنم چهار پنج باری تکرار کرد وااای هنوز بعدسه سال دردم میاد فکر میکنم بهش😣😣

انشااله خدا به همه نی نی سالم وصالح بده به شماهم بده استارتر نی نی همه رو هم براشون حفظ کنه🌷

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
منم عکس رنگی چند مدت پیش گرفتم درد پهلو وکمر وغیره به کنار پادرد شدید گرفتم نمیتونم تکون بخورم مثل پ ...

واییییییییییی مثل من حدیث جون. الانم پهلوی چپم و زیر دلم درد میکنه با کمرم. اکثرا حالت پریودی دارم

خب همون ماه که عکس میندازن نباید اقدام کرد باید صبر میکرد پریود میشد ماه بعدش اقدام چون با عکس رنگ ...

وای خاک بر سرم دکتر من اصلا نگفت ماه اول اقدام نکن 

واییییییییییی مثل من حدیث جون. الانم پهلوی چپم و زیر دلم درد میکنه با کمرم. اکثرا حالت پریودی دارم

الانم دردی شبیه درد پریودی دارم همش ولی سوزش وپادرد دیونه ام کرده خدایا خودت دامنمو سبز کن که کلی عذاب کشیدم😢😢

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
منم بیستو دوم دی عکس رنگی دادم یه هفته دردو گرفتگی وحشتناک داشم الانم بعضی وقتا درد دارم ده روز تاخی ...

من الان دو ماهه پدرم درومده

وای خاک بر سرم دکتر من اصلا نگفت ماه اول اقدام نکن 

حالا که پریود شدی تموم شده  دیگه 

حامله که نشدی 

ماه بعد دوباره اقدام کن. نی نی سالم میاد بغلت

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
الانم دردی شبیه درد پریودی دارم همش ولی سوزش وپادرد دیونه ام کرده خدایا خودت دامنمو سبز کن که کلی عذ ...

انشاللله عزیزم دیگه این ماه باردار بشی. برای منم دعا کن. 

الان روز چند دوره هستی؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊