2777
2789
عنوان

ساخت خونه

248 بازدید | 15 پست

سلام .ما یه زمین ۱۷۰متری خریدیم که زیربنای خانه تقریبا ۱۲۰ متره .کارای شهرداری ،پروانه کار سند و شناژش انجام شده .به نطر شما هزینه ساخت تا آخرش چقدر میشه؟البته بدون هزینه کارگر فقط .

تعداد رای : 3
نظرسنجی
زیر یک میلیون
0
0%
یک تا دو میلیون
1
33%
دو تا سه میلیون
2
66%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم فقط در ورودی خونه بالای یک تومان میاد. حالا در نظر بگیر

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

به آیفون میتونی با ی تومن بخری

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
عزیزان متری منظورم بود .

خب واضح بگین دیگه اگه تهران بخواین بسازین فکر کنم دو تا ۳ تومن بشه حتی بیشتر بستگی داره از چ مصالحی استفاده کنین ...سرامیکا درجه یک دارن درجه دو دارن همینطور گچ و اگه کناف بخواینو چیزا دیگه ...بعد ب نسبت اینگه چقد بالا شهر باشین هم هی  مصالح اونجا گرونتره... شهرستان خیییلی قیمتاش بهتره ما خودمون یک تا دومیلیون پامون افتاد تقریبا

😊^^^^^^دیگ ب دیگ میگه‌روت سیاه^^^^^^😊