2777
2789

بستگي به غذا داره چي باشه مثلا غذاهايي مثل دلمه قرمه سبزي روز قبل درست ميكنم ميذارم يخچال

خونمم روز قبل تميز ميكنم

دسر هم روز قبل درست ميكنم 

ظروف رو هم أو ميز ناهار خوريم اماده ميكنم روز قبل

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته قبلش خونه رو تکونش میدم😂😂 کلا وسواس دارم خخخ شب قبلش دسرو سالادو کیکومیوه و.. اینارو درست میکنم و ظروف پذیراییمم اماده میزارم رو میزناهارخوری که همه چی مرتب واماده باشه..صبش فقط پامیشم برا غذا روزمهمونی زیادخودموخسته نمیکنم چون همه چیوازقبل اماده کردم 

خدایاشکرت
منم فرداشب مهمون دارم قورمه سبزی و فسنجونم رو بار گذاشتم. مرغ رو سرخ کردم ولی تو سس نذاشتم سوپ و ...

وووووویی.دلم مهمونی خواس

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

من روز قبل ک تمیز کاری خونه رو انجام میدم در اتاقارو میبندم ک دیگ فردایش کار خونه نمونه 

روز مهمونی ساعت شیش صبح بیدار میشم سالاد ژله درست میکنم میوه میشورم سبزی خوردن میشورم خورشت میزارم اروم تا ساعت ۲ بعداز ظهر خوب جا میفته ظرفارو اماده میکنم بعدازظهرم ک بساط برنج ابکشو راه میندازم ی چای میذارم تامام حداقل ۱دوساعت وقت اضاف میارم 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
اخه خیلی غذا درست کردی من ۱۰ نفر مهمون دارم  میخوام زرشک پلو درست کنم با یه سالاد مخصوص که نم ...

اها ژله هم دو لایه ش آماده س دولایه ش فردا😁

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

من تا ب حال روز قبل درست نكردم غذا هميشه موقع مهمونيام اذيت ميشم شماها ك روز قبل درست ميكنيد فرداشبش ك مهمونيه غذا خوبه ؟!بدنميشه؟!

هفته ديگه مهمون دارم ميخوام قورمه سبزي و ازشب قبل درست كنم 

مرغم سرخ كنم فرداش بزارم تو سس ميترسم بد بشه بيست نفرن مهمونام 

سالاد كاهو روهم ميشه درست كنم؟!سلفون بكشم؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
من تا ب حال روز قبل درست نكردم غذا هميشه موقع مهمونيام اذيت ميشم شماها ك روز قبل درست ميكنيد فرداشبش ...

ما همیشه سالادمونو شب قبل درست میکنیم

فقط کاهو حتما خشک باشه و سلفونم بکش

من تا ب حال روز قبل درست نكردم غذا هميشه موقع مهمونيام اذيت ميشم شماها ك روز قبل درست ميكنيد فرداشبش ...

عزیزم من همیشه شب قبل آماده میکنم. ولی مثلا قورمه سبزی ابلیمو و ربش رو نمیزنم تا موقع سرو

مرغ رو هم تو سس نمیدازم که وا نره. اگه سالاد اندونزی درست میکنی به اونم سس نزن

یعنی ۹۰ درصد غذا رو آماده کن. یه کم رو بذار برای لحظه آخر که داره گرم میشه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
ما همیشه سالادمونو شب قبل درست میکنیم فقط کاهو حتما خشک باشه و سلفونم بکش

ممنون عزيزم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزیزم من همیشه شب قبل آماده میکنم. ولی مثلا قورمه سبزی ابلیمو و ربش رو نمیزنم تا موقع سرو مرغ رو هم ...

مرسي بابت راهنماييت 👌