2777
2789

سلام من واسه اولین بار میخوام برم دکتر سنتی کلا مجردم هستم درباره نی نی اینا نیست

خواسم بدونم برای ویزیت نباید پریود باشم؟ ینی الزام خاصی هست؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ربطی نداره عزیزم به پریود 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
ربطی نداره عزیزم به پریود 

خیلی ممنونممم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خنده دار باشه ولی مشکل اصلیم یبوسته. به این خاطر میخوام برم دکتر سنتی.

نه عزیزم خنده دار نیست. اتفاقا مسئله مهمیه

مادر منم این مشکل رو داره. رفت طب سنتی. یسری چیزا تجویز کردن

گفتن چی بخوره چی نخوره. خیلی بهتر شده

شما در طول روز چقدر اب میخوری؟ 

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
نه عزیزم خنده دار نیست. اتفاقا مسئله مهمیه مادر منم این مشکل رو داره. رفت طب سنتی. یسری چیزا تجویز ...

من جدی هیچکی رو وخیم تر از خودم ندیدم. از وقتی دو سالم بود با شیاف مامانم دنبالم میکرد :)) جدی دیگه خسته شدم. به همین دکتر تابستون تلگرامی پیام دادم اونم گفت نمیشه نظر قطعی داد ولی احتمالا طبعت گرم و خشک باشه. خب برای طبع من آب خوردن خیلی مفیده ولی هرچی میخورم اثر نداره. تنها چیز موثر کیوی هستش که اونم تابستون امسال که نبود بیچاره شدم. آب والا نمیدونم دقیق چند لیتر ولی به طور معمول فک کنم سه لیتر. به نظرت چقد بخورم جواب میده؟ ببخشید مادر شما طبعش چی بود؟

مادر من طبیعتش سرده. بیشتر افراد طبیعت سرد این مشکل رو دارن

افراد طبیعت گرم معمولا دچار این مشکل نمیشن

شما اب رو سرد یخچالی میخورین یا اب شیر؟ اب سرد وحشتناک یبوست میاره

مادر من معمولا گرمی زیاد میخوره

خاکشیر با اب داغ

تخم شربتی رو با اب خیس میده میذاره یخچال روزی یکی دوتا قاشق میخوره

الو خیس میده. اینا شکم رو نرم میکنه

انجیره خیس داده

شما مطمعنی طبیعتت گرمه؟ 

مادر من طبیعتش سرده. بیشتر افراد طبیعت سرد این مشکل رو دارن افراد طبیعت گرم معمولا دچار این مشکل نم ...

من بخاطر سلیقه و میل خودم واقعا خیلی ساله از یخچال آب نخوردم. همیشه بطری رو میزه.

طبعم هم خب هنوز دکتر نرفتم صد در صد مطمئن نیستم ولی وقتی که دکتره گفت گرم و خشکی، سایتهای طب سنتی رو که سرچ کردم دیدم علائم این طبع واقعا به من نزدیکه. حتی مشکل خواب و اضطرابش. من عمده ترین علامت مشکلم اینه که تابستونا خیلی مشکلم حاد تره از سایر فصل ها.

اخی عزیزم. میدونم خیلی سخته. مادر منم همین مشکل رو داره در طول سال ولی الان خیلی بهتر شده

یکی از کارایی که میکنه اینه که در طول روز دوتا قاشق غذا خوری روغن زیتون میخوره

و توی همه غذاهاش روغن زیتون هست

شما بری دکتر حتما خیلی بهتر میشی عزیزم. امیدوارم جواب بگیری❤️😊

اخی عزیزم. میدونم خیلی سخته. مادر منم همین مشکل رو داره در طول سال ولی الان خیلی بهتر شده یکی از کا ...

خیلییی ازت ممنونم خیلی کمک کردی و امید دادی. متشکرم واقعا ارت ❤❤❤