2777
2789
عنوان

تقویت مژه

9951 بازدید | 27 پست

سلام دوستان کسی از تقویت کننده ی مژه ی سریتا استفاده کرده ؟ میخوام بدونم بعد از قطع کردنش مژه ها ریزش پیدا میکنه ؟ یا اینکه مارک بهتری رو میشناسید ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماركاي مختلف امتحان كردم ولي سريتا نه، بين همه ماركا ماوالا بهتر بوده، ولي از هر چيزي وازلين خيلي زودتر نتيجه داده و حتي از وقتي قطع كردم هم تاثيرش تا دو ساله الان مونده  

من ماركاي مختلف امتحان كردم ولي سريتا نه، بين همه ماركا ماوالا بهتر بوده، ولي از هر چيزي وازلين خيلي ...

وازلین استفاده کردم ظاهر رو خیلی خوب میکنه ولی ریشه ی مژه رو واقعا پرپشت یا بلند نمیکنه 🙁 ماوالا قیمتش چنده ؟ کجاییه ؟ چه مدت استفاده کردی ؟ بعدش که قطع کردی باعث ریزش نشد ؟ 

من ماركاي مختلف امتحان كردم ولي سريتا نه، بين همه ماركا ماوالا بهتر بوده، ولي از هر چيزي وازلين خيلي ...

وازلینو چطور استفادع کردی

داخل چشم نمیره؟

من از چشم پزشک پرسیدم گف ب چشم اسیب میزن

عروسی کردم😄
وازلین استفاده کردم ظاهر رو خیلی خوب میکنه ولی ریشه ی مژه رو واقعا پرپشت یا بلند نمیکنه 🙁 ماوالا قی ...

مژه هارو بيشتر ضخيم و محكم ميكنه اره راست ميگي، ماوالا يادم نيست چند خريدم ولي ريزش نياورد، كلا من ريزش مژه ندارم، مگه بكنم با دست، ي ريمل كلارينس خريده بودم ١٠٠ تومن تقويتي داشت توش انقدر مژه هام خوب شده بود حتي مثل اينا كه ليفت ميكنن حالتم گرفته بود به خودش الان يادم افتاد بهت بگم مال منم تازه تموم شده ميخوام دوباره بخرم 

وازلینو چطور استفادع کردی داخل چشم نمیره؟ من از چشم پزشک پرسیدم گف ب چشم اسیب میزن

نه ميزدم به نوك انگشت شصت و اشاره، مژه هامو ميگرفتم بين انگشتم، ي جوري ميزدم توي چشم نره شبا هم ميزدم كه بعدش بخوابم تو چشمم هيچوقت نرفت 

نه ميزدم به نوك انگشت شصت و اشاره، مژه هامو ميگرفتم بين انگشتم، ي جوري ميزدم توي چشم نره شبا هم ميزد ...

اها ینی ب ساقه مژه میزدی ب رییشش نمیزدی

خب تاثیر داشت؟بلند کرد؟چقد میزدی؟مارک وازلینت چی بود؟

عروسی کردم😄
وازلین هم خیلی خطرناکه شما چطور  میزدی؟

من یکم به نوکِ انگشتم میزدم پلکم و میبستم میمالیدم به مژه هام بعد با یه فرچه ی تمیز مثه ریمل روش میکشیدم خیلی خوب میشد یعنی واسه مواقع اضطراری یا مهمونی و عروسی اینا قبل از ریمل اینکار و کنی خیلی خوب میشه گرچه من ریمل اصلا نمیزنم. ولی خب تاثیری تو ریشه ی مژه نداره که مثلا پرپشت کنه و اینا . بعدم چون جامد ه تو چشم نمیره اگه مایع باشه ممکنه بره تو چشم . واسه من که نمیرفت تو چشمم نمیدونم