قطع نکردی اصلا ؟ که ببینی بعدش باعث ریزش میشه یا نه ؟ من میخواستم سریتا بگیرم خودِ فروشنده ش میگفت اینو قطع کنی مژه های خودت میریزه !! حالا من واسه مارک های دیگه هم حساس شدم
اها ینی ب ساقه مژه میزدی ب رییشش نمیزدی خب تاثیر داشت؟بلند کرد؟چقد میزدی؟مارک وازلینت چی بود؟
اره فقذ به ساقه، فوق العاده بلند و ضخيم شده بود، من مژه هام خيلي بوره واسه همين ريملو هميشه ميزنم حتي اگه ارايش نكنم، وقتي اونو ميزدم رنگشم تيره شده بود بدون ريملم ميرفتم اونجوري بي روح نبود قيافم، از وقتي نميزنم مژه هام ضخامتشو از دست نداده ولي اونجوري پر رنگم نيست
من وازلین میزدم و واقعا تاثیر داره ولی چندروزه روغن کرچک میزنم.با برس ریمل بزنی و مواظب باشی داخل چشم نمیره.خیلی تاثیر داره.من واس ماساژ موهامم ازکرچک استفاده میکنم
👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
اخه این دوستمون گفتن رو بلندی تاثیر نداره مال شماروبلند کرد؟ چقد استفاده کردید؟ مارکش و قیمتشو می ...
من فكنم ٥-٦ ماه هر شب ميزدم هم به مژه هم به ابرو، ابرومو كه ي قسمتشو خودم برداشته بودم نازك كرده بودم در نميومد فوري درومد، مال من بلند شده بود مژه هام، ماركشم همون وازلين معمولي بود از اون زردا قيمتشم نميدونم راستش ما از مكه ميخريديم ٢ ريال هنوز دارم چون خيلي كم استفاده ميشه
من تقویت مژه سریتا رو استفاده کردم دوست عزیزی ک پرسیدی بعد از قطع محصول ریزش میده یا نه.جوابش نه هست.شمااگ بتونی ۳دوره بزنی خیلی عالیه ب این صورت ک اولین محلولا هرشب دومیو یک روز درمیان وسومی رو هفته ای ۲بار بزن. ولی اگر میخای فقط ۱دوره مصرف کنی درابتداهرشب بزن تا۴هفته بعدش یک شب درمیون وبعدش هم هفته ای دوبار کمکم قطعش کن هیچ ماده ی وابستگی اوری داخلش نیست.