2777
2789
عنوان

تقویت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 9951 بازدید | 27 پست
من چند ساله ماوالا استفاده میکنم خیلی راضی ام 

قطع نکردی اصلا ؟ که ببینی بعدش باعث ریزش میشه یا نه ؟ من میخواستم سریتا بگیرم خودِ فروشنده ش میگفت اینو قطع کنی مژه های خودت میریزه !! حالا من واسه مارک های دیگه هم حساس شدم 

اها ینی ب ساقه مژه میزدی ب رییشش نمیزدی خب تاثیر داشت؟بلند کرد؟چقد میزدی؟مارک وازلینت چی بود؟

اره فقذ به ساقه، فوق العاده بلند و ضخيم شده بود، من مژه هام خيلي بوره واسه همين ريملو هميشه ميزنم حتي اگه ارايش نكنم، وقتي اونو ميزدم رنگشم تيره شده بود بدون ريملم ميرفتم اونجوري بي روح نبود قيافم، از وقتي نميزنم مژه هام ضخامتشو از دست نداده ولي اونجوري پر رنگم نيست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها مرسی مارک وازلینت چیه قیمتش چنده

واسه من روش نوشته bath vaselino . قیمتش فکر نکنم زیاد باشه نمیدونم چون من با چیزای دیگه خریدم مجموعا حساب کردم نمیدونم چند بود 

من وازلین میزدم و واقعا تاثیر داره ولی چندروزه روغن کرچک میزنم.با برس ریمل بزنی و مواظب باشی داخل چشم نمیره.خیلی تاثیر داره.من واس ماساژ موهامم ازکرچک استفاده میکنم

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
اره فقذ به ساقه، فوق العاده بلند و ضخيم شده بود، من مژه هام خيلي بوره واسه همين ريملو هميشه ميزنم حت ...

اخه این دوستمون گفتن رو بلندی تاثیر نداره

مال شماروبلند کرد؟

چقد استفاده کردید؟

مارکش و قیمتشو میگید لطفا

عروسی کردم😄
اخه این دوستمون گفتن رو بلندی تاثیر نداره مال شماروبلند کرد؟ چقد استفاده کردید؟ مارکش و قیمتشو می ...

من فكنم ٥-٦ ماه هر شب ميزدم هم به مژه هم به ابرو، ابرومو كه ي قسمتشو خودم برداشته بودم نازك كرده بودم در نميومد فوري درومد، مال من بلند شده بود مژه هام، ماركشم همون وازلين معمولي بود از اون زردا قيمتشم نميدونم راستش ما از مكه ميخريديم ٢ ريال هنوز دارم چون خيلي كم استفاده ميشه 

قطع نکردی اصلا ؟ که ببینی بعدش باعث ریزش میشه یا نه ؟ من میخواستم سریتا بگیرم خودِ فروشنده ش میگفت ا ...

چرا شده بینش سه ماه نزنم و مژه هام اوکی موندن

معمولا بعد مژه مصنوعی که یکم مژه میریزم دیگه نگرانی ندارم ماوالا میزنم اونایی که ریخته در میاد

من تقویت مژه سریتا رو استفاده کردم دوست عزیزی ک پرسیدی بعد از قطع محصول ریزش میده یا نه.جوابش نه هست.شمااگ بتونی ۳دوره بزنی خیلی عالیه ب این صورت ک اولین محلولا هرشب دومیو یک روز درمیان وسومی رو هفته ای ۲بار بزن. ولی اگر میخای فقط ۱دوره مصرف کنی درابتداهرشب بزن تا۴هفته بعدش یک شب درمیون وبعدش هم هفته ای دوبار کم‌کم قطعش کن‌ هیچ ماده ی وابستگی اوری داخلش نیست.

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین تقویت کننده های ابرو و مژه رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/taghviat

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤
مژه هارو بيشتر ضخيم و محكم ميكنه اره راست ميگي، ماوالا يادم نيست چند خريدم ولي ريزش نياورد، كلا من ر ...

عزیزم تاثیر این ریمل کوتاه مدته؟

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...