2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره رویان جونم؟

من و شوهرم مینور بتایم بچه اولمون ماژور شد دیگه نمیخوام سقط داشته باشم میخواستم اگه میشه بچه سالم شه دفعه بعد انشالله

شما هم زیر نظر اونجاید؟

شماره رویان جونم؟ من و شوهرم مینور بتایم بچه اولمون ماژور شد دیگه نمیخوام سقط داشته باشم میخواستم ا ...

اره رویان نه من اونجا نرفتم شوهرم برا ازمایش اسپرم رفته ...چ جالب ماهم زوج مینوریم و جفتمون بتا تالاسمی

اره رویان نه من اونجا نرفتم شوهرم برا ازمایش اسپرم رفته ...چ جالب ماهم زوج مینوریم و جفتمون بتا تالا ...

بچه دارین؟

من اولین اقدام ب شکست خورد اصلا نمیتونم باور کنم ک چنین شد

انشالله دوتایی بچه سالم گیرمون بیاد و هر کی ک منتظره.

ما پنج نفر بودیم تو ی روز نمونه cvsاز جنین شدیم فقط من بچه ام ماژور شد دلم خواست بمیرم خیلی سخت بود چرا خدا همچین صلاح و حکمتی رو واسه من تو زندگی خواست راستشو بگم از خدا دلگیر شدم بد خوردم زمین نابودم کرد نخواست بهم کمک کنه نخواست ببیندم نمیدونم چ کاریه بچه بدی و ازش بگیری.همیشه دعا کردم از خدا خواستم یا بچه نده اگه دادی سالم باشه ولی نخواست بشنوه.بعد شش ماه زجر کشیدن باردار شدم نتیجه اش هم این شد

انشالله دوتایی بچه سالم گیرمون بیاد و هر کی ک منتظره. ما پنج نفر بودیم تو ی روز نمونه cvsاز جنین شد ...

عزیزم درکت میکنم 😔انشالله بعدی سالم میشه خیلی سخته ...کجا cvsدادین چرا آمینو ندادی 

مگه اصفهان نیسی 

ن جونم 

ولی بهم گفتن مرکز رویان میتونه کاری کنه بچه سالم باشه.تو این مدت خیلی هزینه کردم ک اخرش هم پوچ شد

دوست دارم اگه هزینه میکنم درست باشه

اها میخای ای وی اف کنی خوبه دیگه خیالت راحت میشه 

نمیدونم اب وی اف چین پی  جی  دی هم میگن میدونی اینا چین؟توضیح میدی اگه زحمتی نیس کدومش واسه ما کاربردی تره؟هزینشون در چ حده؟