2777
2789

تو ی سایت زده لیزر با تخفیف ۹۲%

مطب دکتر هستش دستگاهشم هانوور

زیر بغل ۶۰۰۰

هر پا کامل ۱۵۰۰۰

بیکینی هم ۷۰۰۰

نظرتون ؟؟؟؟

❤                                    

بیکینی ۷ هزار تومن؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

اعتماد نکن به این قیمت عواقب جبران ناپذیری داره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بخاطر ولنتاین کلی تخفیف زدن دفعه ی اولت شامل تخفیف میشی و بعدش پولشو تو دفعه های بعد ازت میگیرن 😉 دستگاه هم کندلا ۲۰۱۸ خوبه

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد

جاهایی که اینجوری تحفیفای شدید میزنن موقع لیزر هم نصفه نیمه میزنن‌ کم شات میزنن و... کلا چیز خوبی از اب درنمیاد

من با نت برگ برای زیربغل و بیکینی و ساق پا ۳۰۰ دادم

من صورتو انجام میدم کامل ۶۰ تومن

ولی قیمتا حدودی دستمه زیر بغل ۴۰ تومن

نیم تنه به بالا ۱۵۰

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

خب احتمالا جوری برات میزنن که مجبوری شونصد جلسه دیگه بری و قیمت اصلیشو بالاخره ازت میگیرن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان بخاطر ولنتاین کلی تخفیف زدن دفعه ی اولت شامل تخفیف میشی و بعدش پولشو تو دفعه های بعد ازت میگیرن ...

حالا همون ی بارم قیمتش خیلی مشکوک نیست؟

❤