2777
2789
عنوان

این ولنتاین از کی مدشد؟؟.😒زمان ما از این چیزانبووود که

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 57 پست
اخه شکلات رو بربدن میزنیم😋😋😋منطقی تره😆

حتمن ک نباس کادو خرس باشه

چیزای فانتزی 

این ولنتاین من و همسرم سال گذشته بود 

اون واسم دسته گل اورد منم تدارک دیدم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل میدونم حدود ۱۲ ساله که جا افتاده تو ایران 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عههه هی بیشتر وبیشتر میشه که یکی گفت ده سال

من قشنگ یادمه سال ۸۴ بود 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

گرامی داشتن عشق و دوستی زیباس برای هر کسی عشق معنی مختلف داره یکی عشق به همنوع یکی طبیعت یکی خیوانات یکی کودکان و.....الزاما نباید کادو شکلات یا خرسی در کار باشه میشه حتی تعدادی از بچه های یک مهد در این روز دلشون شاد کرد یا دونه برای پرندگان ریخت انرژی های مثبت به سوی خود ما برخواهند گشت ♥️

چه تاپیک خوبی بانوی جنوووووب❤❤❤❤ سارا مامان امیر پرهام❤❤❤❤❤

سلااااام المیراااجااان💗💗💗💗💗💗

واای چه باکلاس از سال ۸۲؟؟؟😀😀😀

افران افران👏👏👏

من هرگز نگرفتم .زمان ما از این چیزا نبودکه

تا اومد مد شدهم دیگه از ما گذشت😁😁😁😁

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇
سلااااام المیراااجااان💗💗💗💗💗💗 واای چه باکلاس از سال ۸۲؟؟؟😀😀😀 افران افران👏👏👏 من هرگز نگ ...

سلام بانوی عزیزم😍😍😍😍😍

آره یادش بخیر چه روزگاری داشتیم 😄😄😄

این کادوها مهم نیست عشقم ،مهم دلهاتونه که با هم یکی باشه 

ولی بگو شوهر جان جبران مافات کنن و این چند سال رو خشکه به نرخ روز حساب کنن ،یکجا جرینگی بریز به حساب😂😂😂😂😂😂

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
سلام بانوی عزیزم😍😍😍😍😍 آره یادش بخیر چه روزگاری داشتیم 😄😄😄 این کادوها مهم نیست عشقم ،مهم دل ...

سلام گل مهربون😀اره بهش گفتم ولی گفت اگه چیزی به نام پول دیدی سلام من رو هم بهش برسون...زندگیه کارمندیه دیگه خواهر😃😃😃

اره واقعا درزندگی عشق ومحبت حرف اول رو میزنه.

چقدر کم.پیدایی راستی.کجایی؟

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇