2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ا ینی باید مایل ب سرد باشه ؟نمیدونستم  ولی واقعن همیشه شوره داره سرم ،مامانم میگ موهات بلنده ت ...

اخی منم همیشه بهم میگفت تمیز نمیشوری در حالیکه بچه ک نیستیم😁اره اب باید مایل ب سرد باشه تا پوست شاداب بمونه...علت شوره سرت هم همینه ک گفتم.بزار الان از یه شامپو برات عکس میزارم...بخر...هفته ای دوبار بزن...اول با شامپو خودت بشور موهاتو دست اخر ک خواستی شامپو بزنی از این بزن و بزار چند دقیقه حداقل ۳دقیقه رو موهات بمونه.راااااحت میشی از شوره...ضرری هم نداره یادت بمونه خوبم ک شد موهات هفته ای ی بار بزنی ازش

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
یا خدا ترسیدم ،الان شوهر منم ۸ ساله الرژی داره ولی درمان نشده همه کارم کرده اون بدنش کهیر میزنه فقط& ...

خوب ايشون بايد ببينه به چي الرژي داره، مراكز درمان الرژي يه تستايي ميگيرن كه دقيقا بهت ميگن به چه چيزهايي حساسيت داري

يكي از اشناهاي ما اين مشكل همسرتون رو داشت و رفت مركز الرژي با تست بهش گفتن به گرد و غبار ناشي از كشيدن جارو برقي حساسيت داره، يه چيزي كه عمرا به ذهن ما برسه😁

شما فعلا به اون دونه هات پماد هيدروكورتيزون يا فلوئوسيلون بزن در اسرع وقت هم به لوسيون بدن كه چرب و مرطوب باشه بخر و بعد از هربار حمام بزن

واقعااااااااا.منم بدنم بعد از حمام خشک میشه ینی اگزما میگیرمممممممم

من از بچگي پوستم خشك بود تك و توك هم خشكي ميزد يا اگزما

اما تو بيست سالگي يهو فوران كرد چند تا دكتر رفتم اصلا نمي تونستن بفهمن چيه رفتم دكتر پوست گفت اگزماي شديد هست به علت خشكي پوست

قبلشم دكتر عفوني رفتم سه تا امپول كورتون بهم داد گفت تا كارت به بستري شدن نكشيده اينا رو بزن، اونا رو زدم خوب شد چون اون موقع هيچ چاره ي ديگه اي نداشت زخماي بدنم

اخی منم همیشه بهم میگفت تمیز نمیشوری در حالیکه بچه ک نیستیم😁اره اب باید مایل ب سرد باشه تا پوست شاد ...

خدا خیرت بده عزیزم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اگر ابروهاتم شوره میزنه بگو اونم ی پماد بگم بگیری بزنی عالیه. یا اگر کنار گوشه لبت یا کنار بینیت پو ...

اره میزنه ولی ن ب نسبت موهام 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم آمپول کورتون موهاتو زیاد نکرد یا مثلا چآق بشی؟

نه اصلا هيچ كدوم اتفاق نيوفتاد برام، بعدش تازه لاغر هم شدم😁 موهامم كه از بچگي كم پشت خوشحال ميشدم موهام زياد بشه ولي نشد😁

من از بچگي پوستم خشك بود تك و توك هم خشكي ميزد يا اگزما اما تو بيست سالگي يهو فوران كرد چند تا دكتر ...

وااای چقد سخت،اخه

نه اصلا هيچ كدوم اتفاق نيوفتاد برام، بعدش تازه لاغر هم شدم😁 موهامم كه از بچگي كم پشت خوشحال ميشدم م ...

ن منظورم موهای بدن هس.آخه من کورتون تو زایده های گوشتی بدنم میزنم بعد میترسم برام عوارض داشته باشه😐آخه خودم ی پا مردیم واسه خودم با این پشمام😂

اره خيلي 😁😁 از بچگي كف بيمارستان رازي تهران بزرگ شدم😂😂😂

ایشالا سلامت باشین ،بخدا شوهر منم الرژی داره هروز ی بار بخاطر ارژیش از دنیا سیر میشه ب قدری ک رو مخشه