2777
2789
عنوان

یه چی بگم

234 بازدید | 11 پست

من خیلی همیشه از شوهرم تعریف میکنم و تو همه کارها بهش اعتماد بنفس میدم و حمایتش میکنم همیشه هم سعی میکردم به خودم برسم و اطلاعاتمو بالا ببرم اما از بعد زایمانم یه جوری شدم گاهی حس میکردم شوهرم داره از یه چیزم ایراد میگیره پیش خودم گفتم اینا همه بخاطر اعتمادبنفسیه که خودم بهش دادم مثلا از رابطه ایی که لذت نمیبردم و حوصلشو نداشتم خودمو راضی نشون میدادم یه چند وقتی بعضی مسائل رو به روش میارم از همه بابت احساس میکنم خیلی بهتر شده به نظرتون کار اشتباهی میکنم کلا شاید اینا نظر من باشه و من زیادی حساس شدم

میانه روی بهترین کاره  تعریف کردن زیادی اصلا خوب نیس چدا وقتی از رابطه راضی نیستی اداشو درمیا ...

میدونی آخه اون مقصر نیست من سرد شدم حس میکنم اگه شوهم به من بگه که سرد شدم من خیلی غمگین میشم چند شب پیش بهش گفتم امشب هی میپرسید خوبی راحتی دلم میگرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم حمایتت خوب بوده ولی ادای رضایت اونم توی رابطه جنسی اصلا درست نیست و همه روانشناس ها ممنوع کردن

شما بعد زایمان مسلما هم از نظر جنسی تواناییتون کمتر شده و بخاطر توان جسمی کمتر میل کمتری هم پیدا کردین و این طبیعیه ... و از نظر روحی هم در شرایط ضعیفی قرار دارید مثل افسردگی بعد از زایمان پس این حساسیتهاتون بخاطر ضعف روحی و شرایط خودتونه زیاد روش حساس نشید و بهش شاخ و برگ ندین

گلم حمایتت خوب بوده ولی ادای رضایت اونم توی رابطه جنسی اصلا درست نیست و همه روانشناس ها ممنوع کردن ...

با اینکه دورم شلوغه و حمایت میشم اما خیلی خستم همش انگار خستم ای کاش به بچه شیرخشک کمکی میدادم سیردهی همه انرژیمو میگیره 

با اینکه دورم شلوغه و حمایت میشم اما خیلی خستم همش انگار خستم ای کاش به بچه شیرخشک کمکی میدادم سیرده ...

عزیزم درسته شما خسته ای طبیعیه روی رفتار و حرکات شوهرتم حساس بشی ولی سعی کن زود ازش رد بشی و اهمیت ندی که توی این شرایط بحرانی رابطه تون بهم نخوره چون دودش فقط تو چشم خودت میره و حالت از اینی که هست بدتر میشه....شیرتو بدوش بده مامانت خودت یکم بخواب تا خستگیت کمتر بشه عزیزم

اره فدات منم موقعه شیردهی اینجوری بودم ولی تا میتونی شیر قرص کلسیم د و آمپول ب کمپلکس وب ۱۲بزن

اره چند وقته قرص گذاشتم کنار خسته شدم با اینکه کم خونی هم دارم باید شروع کنم انقد تو خونه قرص دارم که از اول حاملگی در حال قرص خوردنم

زندگی متاهلی با تعارفو تمجید الکی نباید پیش بره،باید در کمال ادبو آرامش اگه چیزی اذیتتون کرد بیان کن ...

تعریفایی که ازش میکنم از رو دوس داشتنه راحت حرف میزنیم باهم یه مدته به شدت بی حوصله شدم

عزیزم درسته شما خسته ای طبیعیه روی رفتار و حرکات شوهرتم حساس بشی ولی سعی کن زود ازش رد بشی و اهمیت ن ...

کمک دارم دختدم اذیت هاش نسبت به قبل خیلی کم شده اما خیلی خستم شوهرم میگه که این چند وقته درگیری ذهنی داری از اونه دونبال خونه ایم برا رهن فعلا چیزی پسند نکردم کلا آشفته ام دوس دارم تا عید کوچ کنم