2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده خیییلی ترسیدم

425 بازدید | 18 پست

مامانم خیلی جوونه چندروز پیش قلبش گرف ضربان قلبش نامنظم میزد بردیم بیمارستان، حالش خیلی بد بود تواون وضعیت مامانم بیچاره دور از جونش فکر کرد دیگه حالش خوب نمیشه😢😢 بهم گف مواظب خواهرت باش خواهرم کوچیکه ۶سالشه منم متاهلم ۲۳سالمه همین خواهرو دارم فقط .از اون روز یه جوری شدم خیلی حالم بده میترسم از همه چی از اینکه اتفاقی واسه مامانم بیوفته .اونروز خیلی ترسیدم چیکارکنم افسردگی گرفتم حالم بده

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

نترس ماهم اینجوری میشیم تو این سن.تغذیشو درست کنین.استرس و ناراحتیم نداشته باسه خوب میشه سریع

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اره قبلا هم همچین تاپیکی زده بودی 

عزیزم چیزی نیس هی بهش فکر نکن خودت اذیت نکن 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قبلا هم همچین تاپیکی زده بودی  عزیزم چیزی نیس هی بهش فکر نکن خودت اذیت نکن

خیلی حالم بده همش مامانمو نگاه میکنم ببینم نفس میکشه یانه😢😢😢

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍

من چندین ساله دارم با این ترس زندگی میکنم...

بزرگترین ارزوم اینه خدا منو با مرگ عزیزانم امتحان نکنه و زودتر از اونا برم و اونجا منتظرشون باشم😔

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
خیلی حالم بده همش مامانمو نگاه میکنم ببینم نفس میکشه یانه😢😢😢

میدونم سخته اما خدایش بهش فکر نکن ایشالله چیزی نمیشه فاز منفی نده

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من چندین ساله دارم با این ترس زندگی میکنم... بزرگترین ارزوم اینه خدا منو با مرگ عزیزانم امتحان نکنه ...

خدا نکنه 

وایییی منم

خدا نکنه  وایییی منم

ترس عجیبیه😔

خدا برای هم حفظتون کنه💖

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
ترس عجیبیه😔 خدا برای هم حفظتون کنه💖

فدات حالا ناراحت عه 🙄😗😚😚😚

مثل منی 😔

شبا انقدر بهش فکر میکنم ک حس میکنم نفس کم میارم جا برای تپیدن قلبم تنگ میشه

بیمارستان ک پیش مامانم بودم شب تا صبح با تمام خستگیم زل میزدم بهش و با هر نالش ارزوی مرگ میکردم...

فدات حالا ناراحت عه 🙄😗😚😚😚

عشق منی تو اخه😁😘😘