سلام بچه ها کمکم کنید نمیدونم چرا شوهرم یه دفعه اینجوری شده تقریبا ده روز پیش رفتیم خونه خواهرشوهرمکلی خندیدیم و خوش گذشت اما اخرش یه دفعه شوهرم اخماش رفت تو هم و از همونجا شروع شد تا الان دعوا داریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر دفعه دعوامون میشد حتی اگر من مقصر بودم هم میومد منت کشی و کلی التماس میکرد ولی ایندفعه نمیدونم دعاییش کردن هی دعوا میکنه و حرفای رکیک میزنه اصلا انگار یکی دیگه شده
تدوخدا بگین چکار کنم انقدر حرفای بدی بهم زده حالم داره ازش بهم میخوره من که همیشه ازش تو جواب کم نمیاوردم الان حتی دیگه نمیتونم جوابشو بدم کلا تو شوکم از این رفتارش
واقعا فکر میکنم یکی دیگه شده راستش با شوهرم زیاد دعوا و بحث میکنیم و حتی میدونم درست نیست ولی خیلی بهم فحش هم میدادیم ولی چون همیشه کم نمیاوردم و دعواها هم سر گیرای من بود و اون زود به التماس می افتاد البته یکسالی بود که چون پسرم دیگه میفهمه دعوای شدید نکرده بودیم ولی واقعا این دفعه نمیدونم چرا اینجوری شده
وااا شايد خونه خواهرش ازت يه چيزي ديده كه خوشش نيومده، شايد كسي چيز بدي از تو بش گفته خو از خودش بپر ...
خونه خواهرش که خدا رو شکر شوهرش سر کار بود و با خواهراش خیلی صمیمیم نمیدونم شما به دعا اعتقاد دارید میگم شاید کسی میخواد زندگیم رو بهم بزنه این کارو کرده باشه اخه یه دفعه این همه تغییر تو رفتارش خیلی تعجبیه