2777
2789

سلام بچه ها کمکم کنید نمیدونم چرا شوهرم یه دفعه اینجوری شده تقریبا ده روز پیش رفتیم خونه خواهرشوهرمکلی خندیدیم و خوش گذشت اما اخرش یه دفعه شوهرم اخماش رفت تو هم و از همونجا شروع شد تا الان دعوا داریم 

چیزی بهش گفتن؟

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دفعه دعوامون میشد حتی اگر من مقصر بودم هم میومد منت کشی و کلی التماس میکرد ولی ایندفعه نمیدونم دعاییش کردن هی دعوا میکنه و حرفای رکیک میزنه اصلا انگار یکی دیگه شده

تدوخدا بگین چکار کنم انقدر حرفای بدی بهم زده حالم داره ازش بهم میخوره من که همیشه ازش تو جواب کم نمیاوردم الان حتی دیگه نمیتونم جوابشو بدم کلا تو شوکم از این رفتارش

باهاش صحبت نکن.بزاربیادسمتت

میاد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

واقعا فکر میکنم یکی دیگه شده راستش با شوهرم زیاد دعوا و بحث میکنیم و حتی میدونم درست نیست ولی خیلی بهم فحش هم میدادیم ولی چون همیشه کم نمیاوردم و دعواها هم سر گیرای من بود و اون زود به التماس می افتاد البته یکسالی بود که چون پسرم دیگه میفهمه دعوای شدید نکرده بودیم ولی واقعا این دفعه نمیدونم چرا اینجوری شده

مواظب باش چون گفته خودت واسه طلاق اقدام نکنی چون مهریه بهت تعلق نمیگیره اگه خواستی اینکار بکنی اول ...

اخه همه چی هم بنام منه منم میخوام بهش بگم به جای مهریه بچه رو بده به من

وااا شايد خونه خواهرش ازت يه چيزي ديده كه خوشش نيومده، شايد كسي چيز بدي از تو بش گفته خو از خودش بپر ...

خونه خواهرش که خدا رو شکر شوهرش سر کار بود و با خواهراش خیلی صمیمیم نمیدونم شما به دعا اعتقاد دارید میگم شاید کسی میخواد زندگیم رو بهم بزنه این کارو کرده باشه اخه یه دفعه این همه تغییر تو رفتارش خیلی تعجبیه