بیبخشید عزیز منکه نمیدونم ولی تازه میخوام ازت بیپرسم سوال یادم اومد این قطره آهن برای بچه های میگن ب دندوناش ولثه هاش ضرر داره یعنی سیاهش میکنه بنظرت چ جورییه شما قبلا هم تجربه داشتین از استفاده قطره اهن البته بیبخشیدااا
بیبخشید عزیز منکه نمیدونم ولی تازه میخوام ازت بیپرسم سوال یادم اومد این قطره آهن برای بچه های ...
من از همین قطره های لهداشت میدادم خیلی مرقب بودم اما لکه انداخت رو دندوناش. قطره ش رو عوض کردم و فروزمال میدم که داره لکه های ندونش محو میشه. قطره فروم من اطلاعی ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره محدودیت سنی که نداره و روشم نوشته که سیا نمیکنه. من با قاشق بهش میدم بعدشم آب میدم. من پشیمونم قطره بهداشت رو دادم. این خیلی خوش طعم و خیالم راحتتره تازه ایرانیم هست و همون سیدرال ایرانی هش میگن و قیمتشم مناسبتره من 37 خریدم
بیبخشید عزیزم شما میدونین اگرقطره اهن ندیم بهیش مگه چ اشکالی داره یا باید حتما بیدیم 🤔
حتما بهش آهن بده حتی اگر مجبور باشی قطره بهداشت بدی و سیا هم بشه دندوناش چون دندون میوفته اما آهن کمبودش در بزرکسالی خودش رو نشون میده یا میتونی با مشاور تغذیه تغذیه ش رو غنی از آهن کنی که بهش قطره ندی که اونم سخته