2777
2789

تقریبا ۲۰ روز پیش با پدرشوهرم رفتم خونشون شهرستان فردای روزی که رفتم متوجه شدم برادر شوهرم آبله مرغون گرفته شوهرم گفت که میاد دونبالمون که مادر شوهرم گفت نه چیزی نمیشه و شما ترسو هستید و برادر شوهرم میره تو اتاق میمونه تقرببا یک هفته اونجا بودم الان دو روزه کمر درد سردرد و بدن درد دارم الان متوجه شدم از چند جای بدنم حدود ۱۵تا حالت جوش درامده میترسم آبله مرغون باشه و بدتر شه خیلی استرس دارم اگه بگیرم هیچ وقت دیگه باهاشون اون آدم سابق نمشم چون یه بچه ۸ ماهه دارم که به شددت بد غذاست و خیلی کم هم موقع خواب شیر میخوره به نظرتون چیکارکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دكتر ببينه احتمالش هست ك گرفته باشي فكر كنم نبايد بچه شير بدي

وای خدا لعنتشون نکنه نزاشتن بیام خونم بخدا الان دخترم چهار روزه مریض شد بعدش اصلا لب به غذا نمیزنه اصلا دهنشو باز نمیکنه چیکار کنم

وای خدا لعنتشون نکنه نزاشتن بیام خونم بخدا الان دخترم چهار روزه مریض شد بعدش اصلا لب به غذا نمیزنه ا ...

خب عزيزم برو دكتر ديگه

چون ابله مرغون من ديدم ده روز بعد از تماس با شخص بيمار علائم ظاهر ميشه

اينجوري نيست ك حتما فردا پس فرداش بشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
برم چی بگم میشه کاری کرد که اگه من گرفتم دخترم نگیره 

اره حتما میشه کاری کرد فقط باید به موقع تشخیص بدن ولی استرس نداشته باش

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
خب عزيزم برو دكتر ديگه چون ابله مرغون من ديدم ده روز بعد از تماس با شخص بيمار علائم ظاهر ميشه اينج ...

آره خودمم شنیدم ۱۲ الی ۱۴ روز دعا کنید آبله نباشه با بچه چیکار کنم من

زیر یک سال و بالای 13 سال به دارو احتیاج داره واسه آبله مرغون و این رنج سنی خطرناکه. زود برو دکتر

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

زیر یک سال و بالای 13 سال به دارو احتیاج داره واسه آبله مرغون و این رنج سنی خطرناکه. زود برو دکتر

مطمئن نیستم آبله مرغون دیشب رفتم دکتر بخاطر بدن درد و سر درد اما الان بدنم از چند جا عین جوش شد یهویی خیلی میترسم خدا بگم چیکارشون نکنه گذاشتنم تو منگنه موندم

مطمئن نیستم آبله مرغون دیشب رفتم دکتر بخاطر بدن درد و سر درد اما الان بدنم از چند جا عین جوش شد یهوی ...

عزیزم استرس نداشته باش اول واسه خودت بعد واسه بچت بده

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
مطمئن نیستم آبله مرغون دیشب رفتم دکتر بخاطر بدن درد و سر درد اما الان بدنم از چند جا عین جوش شد یهوی ...

خب ابله اولش علائمش شبیه آنفلوانزاست.سردرد و بدن درد داره بعدش میریزه بیرون.اگه بیرون ریخته برو دکتر نشون بده بچه رو هم ببر

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...