2777
2789

سلام دوستان.من حدود 5ماه پیش موهامو تیره کردم..الان میخوام رنگ قهوه ای خاکستری 4.1بذارم..میگن باید رنگ قبلی ریمو شه..از چی ریموری استفاده کنم..موهام طاقت دکلره اینا نداره.یکبار چند سال قبل کردم موهام داغون شد.راهی بلدین که با کمترین اسیب بتونم تغییر رنگ بدم.خدا خیرتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی اون قسمت هایی که باید ریمو بشه شامپو اکسیدان کنی

پودر دکلره + اکسیدان+ کمی اب

مثل شامپو ب اون قسمت ها بزنی ۲-۳ دقیقه بمونه

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
میتونی اون قسمت هایی که باید ریمو بشه شامپو اکسیدان کنی پودر دکلره + اکسیدان+ کمی اب مثل شامپو ب ا ...

ممنونم عزیزم.یعنی باز توش دکلره هست دیگه..اسیب میزنه یا چون زود میشوریم اشکال نداره..من واقعا نمیخوام دکلره..موهام همه خرد سد

شما ۷طبیعی بزار،یه قهوه ای خوشگل تیره بهت میده

اره راست میگی من اینو امتحان کردم خیلی خوشرنگه.مخصوصا زیر موهامم دکلره داشت ولی متاسفانه من زود این رنگا دلم میزنه به خاطر همین تیره تر تو ذهنمه..خوش بحالتون رنگا رو میشناسید خیلی هنرمندین

اره راست میگی من اینو امتحان کردم خیلی خوشرنگه.مخصوصا زیر موهامم دکلره داشت ولی متاسفانه من زود این ...

سلامت باشید،ولی سفید داری و شماره۳گذاشتی برو آرایشگاه چون یه وقت موهات خراب نشه،البته شماره ۵طبیعی هم میتونی بزاری،و اگر تم قرمزی دوس داری،۵فندقی هم خیلی شیکه

اره ارایشگاهو که حتما میرم میخواستم بدون راهی بدون دکلره هست یا ارایشگره برای راحتی خودش میگه که تقریبا فکر کنم چاره ای نیس.ممنونم عزیزم که با حوصله توضیح میدی.