2777
2789
عنوان

خانما دوساله تو اقدامم ولے......

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 32 پست
بله .متفورمین مینویسه فقط 

الان سونویی ک چربی نوشته عکسشو برام میفرستی گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه برگه برا سونو به شما میدن؟به ما نمیدن  فقط ب باردارا

آره میدن ؟ ولی چربی تخمدان تا الان نشنیدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شوهرم ازمایش داده اسپرمش خوب بود مشکل منه تخمدونام فعال نیستن تنبلن و چربی دارن .خیلی تحرک دارم پیاد ...

چند کیلو وزنتو بیاری پایین،انشاالله نتیجه میگیری، آب تخم شاهی بخور با رازیانه اگه پرولاکتینت بالا نیست. شاهی برای تنبلی خوبه، صبحا هم ناشتا عسل با 21 عدد سیاه دونه بخور به شوهرتم بده،از سردیجاتم دوری کن، شکم با تخمدانتم با روغن سیاه دونه ماساژ بده هر روز. 

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
چشم گلم ممنونم از راهنماییت دوست خوبم😘

خواهش میکنم گلم، انشاءالله خیلی زود مامان شی😘

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   

به عنوان کسی که یکسال اقدام کردم تا نتیجه بگیرم دارم بهت میگم عزیزم چون منم تنبلی داشتم رژیم گرفتم ورزش کردم و دارو گیاهی خوردم و نشد که نشد علاوه بر اینها دکترم هرماه دارو میداد و من خیلی جدی دنبال میکردم و سر وقت اقدام داشتم 

فقط اینکه دکتر به من گفت حتی واسه یه ماه هم اقدامو عقب  ننداز چون برمیگردی سر جای اولت هر ماه یه دارو رو امتحان کردم تا اخر بدنم به لتروزول و امپول اچ سی جی جواب داد شما هم باید طبق حرف دکتر پیش بری و سر هیچ مسئله ای اقدامتو عقب جلو نندازی تا انشاالله بدنت به یه دارو جواب بده و نتیجه بگیری

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
به عنوان کسی که یکسال اقدام کردم تا نتیجه بگیرم دارم بهت میگم عزیزم چون منم تنبلی داشتم رژیم گرفتم و ...

خداروشکر عزیزم که نتیجه گرفتی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘ایشالله بزودی بیات بغلت و دنیاتو ب بهترین شکل عوض کنه