2777
2789
عنوان

به من میگن حساسی

190 بازدید | 24 پست

منو جاریم بچهامون هم سن هستن ماله من دختره برای اون پسره الان بچهامون ۷سالشونه یه موقعه میومدن خونه ما یا خونه مادر شوهرم جمع می‌شدیم پسرش ن تنها دختر منو بقیه بچها رو میزنه هر بارم ب جاریم میگم ک بگیرش یا نزار بزنه میگه ب من چه بچه من ک کتک نمیخوره خودت برو بگیرش یه وقتایی ک بد دخترمو میزد من پسرشو دعوا میکردم ناراحت میشد می‌گفت ک مگه من دخترتو دعوا میکنم بعد بهش میگفتم ک من به تو میگم خودت بگیرش نمی‌گیری 

تا پارسال عید خونه مادر شوهرم بودم ک بچها داشتن تو حیاط بازی میکردن یه نیم نگذشته بود دختر خواهر شوهرم اومد تو گریه کنان گفت پسر جاریم زدش ما ساکتش کردم ک پسر خواهر شوهرم آمد خونه داد زد زن دایی بیا ک پسر جاری زدش رفتم تو حیاط دیدم نشسته رو دخترم داره خاک می‌ریزه تو دهنش بلندش کردم دیدم دهن دخترم پر خاکه پسرشو دعوا کردم اومدم خونه ک جاریم پرید بهم از اون طرفم برادر شوهرم شروع کرد فوش دادن ب من 

حالا خانواده شوهرم هی میگن امسال آشتی کنید تقصیر زنه تو هم هست چرا تو دعوا بچها دخالت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دعوای بچه ها نباید دخالت کرد مخصوصا که 7 سالشه ...من حس میکنم دخترتون نمیتونه از خودش دفاع کنه و چون شما همش وارد عمل میشید دارید اعتماد به نفسشو میگیری ...باید با بچتون حرف بزنید بزارید حقشو بگیره ...7 سال نباید انقدر منفعل باشه

تو دعوای بچه ها نباید دخالت کرد مخصوصا که 7 سالشه ...من حس میکنم دخترتون نمیتونه از خودش دفاع کنه و ...

ن فقط از این کتک میخوره دختره من دست بزن نداره ولی هر بچه ای دعواش میشه من کاری ندارم چون ب این شکل نمیزنن همو 

قبل بحث من پسر خواهر شوهرم یه سالش بود نشسته بود لبه حوض یهو پسر جاریم رفت حولش داد انداخت تو آب ک شوهرش ناراحت شد یکی گذاشت تو گوشه بچه  همه میگفتن اون بچس چرت زدیش

حالا دقیقا یه ساله هی به من میگن تو دخالت کردی ک دعوا شد در صورتی ک بار اول دوم نبود هر بار ما دور ه ...

به بچت یاد بده هر وقت کسی خواست اذیتش کنه.سریع فرار کنه.اینجوری آسیب نمیبینه.نه اینکه وایسه که اذیتش کنند.در آینده هم به مشکل برمیخوره اگه اینجوری باشه

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!