2777
2789

سلام.دخترم پنج ماهشه و دکتر آلرژی و پوست و اطفال تشخیص دادن اگزماست.همه چیزو رعایت میکنم.تست آلرژی داده دخترم.لباساش نخی.حموم دیر به دیر میبرم.با صابون مخصوص میشورم.هیچ حیوونی نداریم.دود و اینا نه. اما خوب نمیشه. خیلی پوستش داغونه.سر و گوشش و لای پاش و صورتشو بدنش داغونه.خیلی بی تابی میکنه.ناخناشو همش میگیرم از ته اما بازم چنگ میندازه و زخم میکنه.خیلی ناراحتم.توروخدا کمکم کنید. نکنه سرطان گرفته دخترم.😢😢😢😢😢

خدا جووونم مواظب دخملم باش.💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز دلم دور از جونش.چارش روغن آرگانه.یه کرمم هست من خریدم عالی بود 

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
دختر منم داشت ۷ ۸ ماهش شد خودش خوب شد کرم مرطوب کننده ثمین بهش میزدم که زخم نشه دکتر نوشته بود براش

ثمین خوبش نکرد. پماد کیو وی میزنم اما خوب نمیشه

خدا جووونم مواظب دخملم باش.💟

نگران نباش چند وقت دیگه خوب میشه فقط بدنشو مرطوب نگه دار

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

خدانکنههههههه.پسرمنم داشت پمادیوسکینابگیر ازداروخونه شیرخشک مخصوص خودش بده.هیچی نیس خوب میشه.واسه پسرمنم وحشتناک میشوپوست صوراش جای دیگش نمیزد.الان خوب شده یکسالو7ماهشه.

دی ماه

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....