2777
2789
عنوان

کپک زدن رختخواب ها

21047 بازدید | 41 پست

سلام خانم ها...

من امروز که کمد رختخواب های مهمان رو باز کردم تا مرتب کنم دیدم که کل ملحفه های رویی تشک هام که کاملا سفید بودن کپک زدن. منطقه زندگی ما همیشه مرطوب هست. یکی دو سال قبل یکی از تشک هام  همین جور شد و نهایتا لکه ش نرفت تا مجبور شدم ملحفه ش رو عوض کنم. ولی این بار پنج شش تا از تشک ها اینجور شده. نمی تونم توی این وضعیت دوباره همه رو عوض کنم. راهی بلدین که لکه ها رو بتونم پاک کنم؟ فکر نمی کنم با پودر و وایتکس لکه هاش بره... 

کسی راه

اگه فقط پاک کنین ، آلودگیش نمیمونه؟

ما را به دعا کاش فراموش نسازند    رندان سحرخیز که صاحب نفسانند         💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙  " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "

بافتش خراب نشده؟

شمالی؟

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر کمد و دیواره هاروتخته بزنین... هزچند وقت در کمدهارو باز بزارین که هوا رفت و امد کنه هوای درون باعث کپک زدن نشه

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

شمالی خواهر ؟

والا فکر نکنم مثل اول بشه .

باید هرچند وقت یه بار دربیاری هوا بخوره .

و اینکه بررسی کن یه ایرادی تو کمد رختحوابیت هست . به ار حال اون شکل کپک زدن طبیعی نیست حتی تو شمال. 

از یه جایی نم میده ها

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

نمیدونم ولی ازاین به بعد درکمدوباز نگه دار اگه امکانش هس بذار کلابازبمونه بجزمواقعی که مهمون میاد

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
زیر کمد و دیواره هاروتخته بزنین... هزچند وقت در کمدهارو باز بزارین که هوا رفت و امد کنه هوای درون با ...

اخه دقیقا پشت رختخواب ها که هیچ هوایی رد نمیشه کپک زده. اشتباه کردم چند باری باید درشون میاوردم

ماهاصابون میذاریم نمیدونم براچیه 😐واینکه شنیدم یه قرصی چیزی هس میذارن لای لحاف تشک تا کپک نزنه

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

منطقه شرجی خیلی بده .همیشه شب تا صبح در کمد رو باز بزار.نزار بدون تهویه باشه.موفق باشی☺

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا