2777
2789
عنوان

جمعه شب تولدمه اما دلم....

136 بازدید | 11 پست

جمعه شب تولدمه اما انقدر. دلم گرفته چون میدونم شوهرم کار. خاصی نمیکنه و کلا تو زندگیش برام کار. خاصی نکرده

دودلم خودم برا خودم تولد بگیرم یا هیچ کاری نکنم ببینم اصلا یادش هست

اگه با تولد گرفتن حالت خوب میشه

اره بگیر

حتما نباید بقیه کاری کنن ک

مهم اینکه اون روز شاد باشی

برو‌کسکی بخر تزیین کن شادی کن

بقیه هم شادی میکنن کنارت

اصلا هم ب این چیزا فک نکن

راستییی تولدت مبارکککک🌺❤️❤️❤️⚡️💥🎊🎊🎉🎉🎁🎁 پ‌یش پیش البته

یادم تورو فراموش..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین الان عضو نی نی سایت شدم و خوشحالم از این بابت.... سلام به همه...

عزیزم من ۵سالو نیمه ک ازدواج کردم و حتی یک سالشم شوهرم ن برام تولد گرفت نه هیچ مناسبت خاصی براش مهم بوده و هست اما خودم قبل تولدم همیشه بهش میگم فلان چیزو برام بخر برای تولدم کادو میخره اونم چیزی ک خودم گفتم ولی هرگز تولد نگرفته و راستش من برام مهم نبوده و نیست اما هر انسانی عقیده و خصوصیات اخلاقی خودش رو داره.من تو زندگیم مهمه که شوهرم مرد خوبی باشه فقط همین 

اگه با تولد گرفتن حالت خوب میشه اره بگیر حتما نباید بقیه کاری کنن ک مهم اینکه اون روز شاد باشی ب ...

مممنون عزیزم خیییلی سخته که توقع نکنی مخصوصا کسی که ادعای دوست داشتنش میشه

اگه تولد. بگیرم دوست دارمکنار خانوادم باشم اون نباشه ولی نمیذاره

با حرفات بیشتر مصمم شدم میگیییرم💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻من تلاشمو میکنم نشدم چیزی تغییر. نمیکنه مثل پارسال

والا بجات باشم چندتا بادکنک و... میچسبونم برا خودم و کیک و ... یا بگو خواهرت سوری نقشه بریزن با شوه ...

خواهر ندارم مامان بابامم اهل این کارا نیستن

شوهرمم اصلا تو فاز هیچی نیست

من همین الان عضو نی نی سایت شدم و خوشحالم از این بابت.... سلام به همه... عزیزم من ۵سالو نیمه ...

سلام عزیز. خوش اومدی

من خییییییلی برااااااااام مهمه روز تولد. و. خودشم اینو میدونه چون عروسی نگرفتم و. مراسمی برام نگرفته اصلا دنبال سالگرد. عقدو. این چیزا نیستم

چون خیییلی هیجانی هستم و. شوهرم اصلاااا دنبال چیرایی نیست که من دوست دارم خیییلی غمگینم کرده

والا بجات باشم چندتا بادکنک و... میچسبونم برا خودم و کیک و ... یا بگو خواهرت سوری نقشه بریزن با شوه ...

اگه خودم این کارارو برا خودم بکنم دیگه بودنشو نمیتونم تحمل کنم دیگه به بودنش نیاز نیست خودم برا خودم میکنم دیگه

به عنوان شوهر. ازش توقع دارم که زندگی به این تنوع هاش شیرینه ولی اون. ۳۶۵ روزش ی جوره یا مجردیاش گفت بچه داداشم ناراحت بود. تولدشو کسی یادش نبود سریع رفت کیک خرید. و. جای همه براش کادو. گرفت ولی به من جز. ی کادو. تو کل عمرش نداده

مممنون عزیزم خیییلی سخته که توقع نکنی مخصوصا کسی که ادعای دوست داشتنش میشه اگه تولد. بگیرم دوست دار ...

دقیقا

ببین بعضیا ب تولد و کادو‌تین چیزا نیست محبتشون مدلشون اینجوریه تاریخ هارو‌ یادشون میره کادو نمیگیرن اما واقعا عاشقانه دوست دارن

تو شادیت اگه شادی کنی واقعا شاد میشن 

جنس و‌مدل محبتا فرق میکنه

خوشگل خانم بنظر من ک الکی سر این چیزا حرص نخور ( با اینکه خیلی سخته ..) شاد باش مگه چند سال زندگی‌میکنیم

اگه تونستی پیش خانوادتم باش ❤️🌺

یادم تورو فراموش..

من داداشم یکم و خواهرم بشدت دنبال این کارای تولد و جشن این چیزاست اما خب ایران نیست یه چند پقت یکبارم ک میاد انقد همه چی فشردست ک واقعا هر چند وقت یکبار بشه دیش هن باشیم و جشن بگیریم

بابام اصلاااا تو‌این فازا نیست 

مامانم ذوقشو داره ولی خب عملا تنهایی  بدون خواهرم این کارا بهش نمیچسبه

خودمم خیلی سخته واسم این کارا

عملا واسه خودم تولدم ب فنا رفتس.. برای مامان بابام اون دوتا هرطوری شده میان ایران یه کازی میکنن یا شده اونجا کیک میگیرن و  ویدیو کال جشن

منم بزور میفرستن دنبال کارای تولد

همه میدونن من عاشقشونم اما مدلم تولدی نیست

شاید همسرتم همینه

البته قدیما ک خواهرم پیشم بود ذوقم صفر بود الان بهرت شدم شاید شوهر توعم چون تو خیلی اکتیو و در انرژی دیگه کاری نمیکنه چون میدونه خودت فولی تو این چیزا

یادم تورو فراموش..
دقیقا ببین بعضیا ب تولد و کادو‌تین چیزا نیست محبتشون مدلشون اینجوریه تاریخ هارو‌ یادشون میره کادو ن ...

کامل میفهمم چی میگی عزیزم کااامل ولی برا من هیچ جوره ابراز نداره جز. به زبون

تفاوتمو با هرکی تو. زندگیشه میبینم دلم میگیره وگرنه اگه از همه براش تو زندگیش مهم تر. بودم ناراحت نمیشدم به هرچی فکر میکنم دلم میگیره چیزاییی که براممم مهمه اصلا دنباالش نیست

دعا کن خدا. بخواد برم کنار خوانوادم اینجور. شادترم میدونم بابام بذاش مهمه دخترشو شادکنه