2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین برای اقدام کم تجربه ام ممنون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 46 پست
اها اره بخدا استرسش آدمو میکشه من میخوام تا عید اقدام کنم ک طبیعی باردار بشم اگرم خدایی نکرده نشد ب ...

من خودم و شوهرم سالميم يه ساله و نيمه نميشع همشم از استرسه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر بخور سعی کن رحمت رو گرم کنی رحم گرم بشه بهتر جواب میده روغن سیاه دانه بگیر بمال رو تخمدان هات ...

اها وای من اینقدر خوراکی میخورم همش سرد😤😤 

دیگه از فردا فقط گرمیجات ب امید باردار شدن😍💪

خانمی کی تاپیک منو حذف کرد؟ من تازه عضو شدم نمیدونم. اون که گفتم کیا ....شک دارند؟ ممنون ببخشید است ...

عزیزم گزارش تاپیک نامناسب زدن و چون تاپیکت عقیدتی بوده نی نی یار ها حذفش کردن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

عزیزم از روز دهم تا بیستم سیکلت سعی کن بیشتر رابطه داشته باشی مثلا روز درمیون، اینکه سیکللت عقب میفته یا جلو میفته میگن نشونه خوبیه رحمت داره آماده بارداری میشه، گرمیجات تا ده دوازده روز اول سیکلت بخور بعد زیاد نخور، لبنیات خیلی خیلی کم بخور، استرس رو هم حذف کن از زندگیت که جلوی بارداری و میگیره، شروع رابطه بسم الله بگید که انشاءالله بچه صالحی داشته باشید. زیاد هم رو باردار شدن تمرکز نکن استرس میگیری و...

❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
انشاالله ک این ماه بارداری عزیزم 😍😍😍😍

دو روزم عقب انداختم ولى به فكرش نيستم يا هست يا نيستش هر چى خدا بخواد

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
قاطی کنم؟کی ها بخورم؟ تا چ وقت؟ ببخشید عزیزم ک زیاد سوال میکنم

صبح بخور ی قاشق عسل ی قاشق چای خوری هم سیاه دونه نیم کوب کن بریز رو عسل بخور،سیاه دونه رو هر وقت خواستی مصرف کنی نیم کوب یا آسیاب کن چون هروقت آسیاب بشه باید زود مصرف بشه تا هر روز بخور تا 15،پریودی بعداز اونم یکی دوروز در میون بخور انشاالله بزودی نی نی بیاد تو دلت عید امسال 3نفری بشید

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
صبح بخور ی قاشق عسل ی قاشق چای خوری هم سیاه دونه نیم کوب کن بریز رو عسل بخور،سیاه دونه رو هر وقت خوا ...

باشه عزیزم

قربون مهربونیات ممنونم انشاالله 😍😍😍😍 چ حس خوبی بهم دادی با دعات

انشاالله هرچی از خدا خواستی بهت بده عزیزم

دو روزم عقب انداختم ولى به فكرش نيستم يا هست يا نيستش هر چى خدا بخواد

انشاالله ک مامان شدی😍😍😍😍😍😍😍😍 ب حق 5 تن ک بارداری گلم منو حتما در جریان بزار آزمایش ک دادی الهی ب امید خودت 

انشاالله ک بهترین ها در انتظارتونه

انشاالله ک مامان شدی😍😍😍😍😍😍😍😍 ب حق 5 تن ک بارداری گلم منو حتما در جریان بزار آزمایش ک دادی ال ...

انشالا عزيزم خدا از دهنت بشنوه

ولى سپردم به خدا هرچى خيره همون بشه

انشالله ک خیره و بارداری😙😙😙

ممنونم