2777
2789
عنوان

من و شوهرم واسه هم نامه مینویسم خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 39 پست

ماهم اوایل ازدواجمون تو دفترم مینوشتیم من مینوشتم بعد دفترو میدادم شوهرم مینوشت یادش بخیر 💗 خیلی خوبه هم خالی میشی هم هر حرفی  که داری راحت میزنی ولی الان دیگه باهم حرف میزنیم درد و دلامو گوش میده احتیاج به نوشتن نداریم😊

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
بعضی وقتها هم نمک داریم 🤣

من اصلاً حوصله نوشتن ندارم 

خیلی خوبه که می تونی بنویسی 

جدی من اصلا دست به قلم نیستم 

همیشه زبونی و اینکه با طرفم رودر رو حرف بزنم راحت تر بودم 

ولی شاید قلم خوبیش اینه که تو از صد تا کلمه بهترین انتخاب می کنی ولی زبانی امکان داره تو عصبانیت یک کلمه بد هم به کار ببری 

انشالله خوش بخت بشین 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلاً حوصله نوشتن ندارم  خیلی خوبه که می تونی بنویسی  جدی من اصلا دست به قلم نیستم&nb ...

آره اینجوری ناراحتی کمتر پیش میاد 

تو دعوای رو در رو بعضی وقتا یه چیزای گفته میشه که دیگه نمیشه جبرانش کرد

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 
ماهم اوایل ازدواجمون تو دفترم مینوشتیم من مینوشتم بعد دفترو میدادم شوهرم مینوشت یادش بخیر 💗 خیلی خو ...

👌❤️❤️❤️❤️❤️

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

منو خانومم هم همین کار رو میکنیم. البته نه نامه تو دفترچه یادداشت گوشی های هم دیگه مینویسیم

حتی برای تشکر از هم

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766