2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106470 بازدید | 1117 پست

شوهر:اون انگشتاتو نشکن

من:باش

شوهر:انگشتاتو نشکن

شوهر:مگه نگفتم نشکن

شوهر:اون گ.و.ه سگو نشکن

من:انگشت خودمه میخام بشکنم

شوهر: اگه یه بار دیگه بشکنی خودت میدونی(باعصبانیت تمام)

من:چیکارکنم دست خودم نیست نمیتونم ترک کنم

شوهر:من تونستم تو هم میتونی

نیم ساعت بعد دوباره همین مکالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عقدیم.اینا یی که نوشتم رو به هم پی ام میدیم یا پشت گوشی میگیم.از بچگیمون ایشون عاشق من شده و الان ...

اخی

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
شوهر:اون انگشتاتو نشکن من:باش شوهر:انگشتاتو نشکن من:باش شوهر:مگه نگفتم نشکن من:باش شوهر:اون گ. ...

اوع  

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

من:الو سلام.خوبی. ناهار چی درست کنم.

شوهر: هر چی دوست داشتی

من :هیچی دوست ندارم

شوهر:هر چی میخوری درست کن

من:هیچی نمیخورم

شوهر :ماکارونی

من:نه خوشم نیاد

شوهر:من همون غذاهای دیشبی رو میخورم.یه چیزی واسه خودت و پسرمون درست کن

منم مثلا یه چیزی واسه خودم و پسرم درست میکنم.بعدشوهرم میاد غذای منو و پسرم رو با تمام اشتها شرو میکنه به خوردن

من:تو ک گفتی چیزی واسه من درست نکن غذای مارو نخور

شوهر:بیا بابا یه ذره خوردم.یه لقمه کوچولو میخورم دیگه تموم.(لقمه  ای برمیدارن که یه ذره برا من میمونه) بیا بقیش مال تو پسر

من😈😈😢😢😢

شوهر😀😀😁

از کجا شیرینی پزی یاد گرفتید؟کلاس یا تمرین؟

تمرین و ماهواره 🙈

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
من خیلی دوست دارم شیرینی پزی ولی در این حد که بشه باهاش پول دراورد نمیدونم میشه همینجوری بدون کلاس ب ...

ممنپن همچنین شما

من کانال دارم و کار میکنم😊

اوایل خیلی سخت بود برام قیمتو پایین میگفتم ک اجازه بدن کارشون رو انجام بدم ولی حالا دیگه دستم راه افتاده خوبه خدا رو شکر

@shirinibardiagoli

@shirinibardiagoli کانالمه توی تل اگه دوست داشتی ببین ایده بگیر گاهی هم اموزش انلاین میذارم😘

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
ممنپن همچنین شما من کانال دارم و کار میکنم😊 اوایل خیلی سخت بود برام قیمتو پایین میگفتم ک اجازه بد ...

حتما عضو میشم نتونم پول دربیارمم مهم نیست همین که یه کیکایی بپزم که همه بگن چه با سلیقه خودش کلیییییه

من:الو سلام.خوبی. ناهار چی درست کنم. شوهر: هر چی دوست داشتی من :هیچی دوست ندارم شوهر:هر چی میخوری ...

😂😂😂😂از این بعد بیشتر درست کن😂😂😂

😁😁😁الان چ مفهومی داشت اوع

نوعی از تعجب مخصوص مستانه بانو😂😂😂😂😂😂😂