2777
2789
عنوان

یکی از دیالوگ هایی که بین خودتون و همسرتون،هرروز تکرار میشه رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 106472 بازدید | 1117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برج 9از مشکلات طلاق گفای 

ببین اون مرده چه باور کنی و چه نکنی

نه دردی از من دوا میشه و نه راه جدیدی هست پس راحت باش قبول یا قبول نکردنش در اختیار خودت هست

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

عزیزان فارغ از موضوع بحث ما ایا میدونستید وقتی یکی از درد دلش میگه و باور نمیکنید و واسش شاهد و مدرک میارید دلشو بیشتر خون میکنید

والا من حالمم خوب بود با درد خودم بودم تا فهمیدید موضوع منو یه دفعه ریختید سرم! انصاف داشته باشید 

عزیزان فارغ از موضوع بحث ما ایا میدونستید وقتی یکی از درد دلش میگه و باور نمیکنید و واسش شاهد و مدرک ...

یکم بهشون حق بده 

دوماه پیش از طلاق گفتی 

ببخشیدا البته

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
یکم بهشون حق بده  دوماه پیش از طلاق گفتی  ببخشیدا البته

گفتم مدتشو اشتباه نوشتم 

اصلا 

ای همگان گوش دهید:

شوهر من سر زنده وشاداب در کنارم هستن و زنگیمونم شده گل و بلبل الانم داشتم اینترنت تور دوبی رو اوکی میکردم که برای عید بریم

یه سرم گفتم نی نی سایت بزنم

امیدوارم قبول کنید و نیاید بگید تو که اوضاع زندگیت خراب بود چطور دارید میرید دوبی و گل و بلبلید

تناقض زیاد دارن حتی تو کامنتها به فاصله پنج دقیقه در یکجا از فوت همسر گفتن پنج دقیقه بعد در تا پیک د ...

کسی که بچه داشته باشه شوهرش نمیمیره عجب ادمایی هستید!

ببخشید راجب همسر نگم؟ مگه شوهر نداشتم قبلا