2777
2789
عنوان

سر درد های عصبی میگرنی

1935 بازدید | 18 پست

سلام کسی میدونه مسکن قوی برای درد سمت چپ سر یا همون عصبی چی خوبه مادرم 4 روزه سر درد فوق‌العاده شدید داره که با آمپول و شیاف هم آروم نمیشه سابقه میگرن داره چند ساله ولی این بار عجیبه دکتر هم میگه عصبی هست لطفا کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسکن مخصوص سردرده منم میگرن دارم هر موقع سردرد و چشم درد کلافم میکنه،یدونه قرص ریلایف میخورم و میر ...

آنقدر دارو های مختلف استفاده کرده که خسته شده چند جور قرص میگرن نمی دونم چرا بعد 4 روز آروم نمیشه

آنقدر دارو های مختلف استفاده کرده که خسته شده چند جور قرص میگرن نمی دونم چرا بعد 4 روز آروم نمیشه

اوه اوه... چهار روزه سردرد داره!!!!

چی میکشه بنده خدا

من دو روزشو تجربه کردم سرم داشت میترکید،اگه اسلحه دم دستم بود حتما یه تیر میزدم تو سرم تا از شرش راحت شم!!!!

اوه اوه... چهار روزه سردرد داره!!!! چی میکشه بنده خدا من دو روزشو تجربه کردم سرم داشت میترکید،اگه ...

خیلی درد داره از فشار درد مدام گریه میکنه می خوام یه دارو پیدا کنم زود آروم شه

عزیزم منم میگرن های شدید دارم . هیچ دارویی هم دیگه جواب نمی‌داد. اینبار داروخانه بهم قرص میگراستاپ ر ...

فردا این رو هم امتحان میکنیم خدا کنه جواب بده واقعا زجر اوره ممنون عزیزم