2777
2789

به خاطر سقط قبلی از اولش روزی دوتا شیاف امپول انوکسا و اسپرین استفاده میکنم امشب لک زرد مایل به قهوه ای دیدم خیلی ناامید شدم کسی تحربه ای داره؟

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندبار لک زرد دیدم البته بهش میگن ترشح نه لک.طبیعی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم چندبار لک زرد دیدم البته بهش میگن ترشح نه لک.طبیعی

اخهدموعد پریودمم هست لک قهوه ای هم نیست زرد مایل به قهوه ایه

منم تا چهارماهگی خونریزی داشتم شیاف استفاده میکردم و استراحت مطلق بودم

منم فعالیت زیادی ندارم اصلا نمیدونم داستان چیه

منم فعالیت زیادی ندارم اصلا نمیدونم داستان چیه

اشکال نداره عزیزم استرس نداشته باش فقط استراحت کن من خونریزی شدید داشتم ولی استراحت مطلق بودم اصلا از جام تکون نمیخوردم یه دفعه خود به خود خونریزی قطع شد

نه اصلا

لکه ترسناک نیس فقط استراحت مطلق باش چون سقطم داشتی تا بچت سفت بشه .مامان من تا دنیا اومدن ابجیم خونریزی داشت چون جفتش پایین بود خداروشکر حالا ابجیم دوبرابر منه قدو هیکلش بد به دلت راه نده

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

سونو رفتی انشاالله که چیزی نیس. شاید یا سرکلاژ نیاز داشته باشی یا اینکه هماتوم جفت باشه که احتمالا با استراحت  رفع میشه عزیزم. منم تو حاملگیهام میوفتادم به لک بینی و خونریزی. فقط بیشتر استراحت کن

خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین
Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Maternity tickers