2777
2789

سلام دوستای گلم میخاستم بدونم کارش چطوره و اینکه شوهراتون رو کدوم دکتر فرستاده میشه بیاین راهنمایی کنین ممنون میشم و درضمن اینکه فقط بین المللی هست یا جاهای دیگ هم میره

من پارسال اینموقع هامیرفت دکترخوبیه ولی خیلی پولکیه هزینه هاش رونتونستم برسونم 

همسرم روهم بعل اتاق خودش یه دکتربودمیفرستاداونجا دکتره اسمش یادم نیست 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال اینموقع هامیرفت دکترخوبیه ولی خیلی پولکیه هزینه هاش رونتونستم برسونم  همسرم روهم ...

میشه اسمشو برا پیدا کنی یکی هم‌برام گفت‌ کاسم‌دکتره حسن‌حسن‌زادس شاید اونم شاید گفت نمیدونم‌حالا کجاس

مشکلت چیه عزیزم

من تنبلی داشتم همسرمم ضعیفه نمیتونم گلم چون هر سری یکی بود تازه ماروهم نمیزاشتن بریم تو همسرم خودش میرفت

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
یعنی هرسری ی دکتر ارولوژی بود

والاخبرندارم دیگه یکساله نرفتم

الان نی نی داری .دکتر دانایی چه طور دکتریه ؟

عزیزم نه ندارم دانایی نمیرم یه دکتردیگه میرم

دکترمرضیه تقی زاده 

دکترخوبی ؟

فعلاکه همه اونجانتیجه گرفتن منم دوماهی هست دارم میرم