2777
2789
یعنی هر بار فک میکنه اولین باره...😉 اتفاقا شما که شوهرت اینجوریه باید بدون هیچگونه حرفی و غر زدنی ب ...

من تا جایی که بتونم اکثرا یه شب در میون باهاش همراهم ولی بعضی وقتا واقعا آدم حوصله نداره یا خستست اونجور وقتا ازش انتطار دارم درکم کنه ولی غرش رو به هر حال میزنه 

ای بابا .... حداقل کاری کنین که میل خودتون زیاد شه

اخه با دوتا بچه بیشتر از این🤔

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تقصیر از تو نیست هیچ کسی واقعا توانایی روزی چند بار رابطه رو نداره  دوست من هر شب رابطه ...

هههههه میگه زنای دیگه خیلی گرم هستن😭😭😭نمیخواستم اینو بگم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

بگو والله من از زنای دیگه شنیدم هیچ کدومشون مرداشون مث تو گرم نیستن که زناشون بخوان از من گرمتر باشن

استارتر این لینکی که گذاشتم مزاج شناسی هست به دوستت بگو مطالعه کنه خوبه ولی اگه سرد مزاج با گرم مزاج ازدواج کنه سخته دیگه به هر حال ، چون نمیشه که کلا طبع کسی رو تغییر داد خب باید قبل ازدواج به فکر باشن

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...

همون گزینه کافور برای شما فک کنم کارآیی داشته باشه

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
همون گزینه کافور برای شما فک کنم کارآیی داشته باشه

فایده نداره استثنا این 

من برا بارداری یک مدت کاسنی میدادمش اصلا انگار نه انگار

میدونم هیچ وقت راضی نیست از چیزامون

استارتر این لینکی که گذاشتم مزاج شناسی هست به دوستت بگو مطالعه کنه خوبه ولی اگه سرد مزاج با گرم مزاج ...

ممنونم عزیزم...بهش میگم تستو انجام بده. انشالله تو کشور ما جا بیفته که قبل ازدواج حتما مشاوره جنسی هم برن

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘
بگو والله من از زنای دیگه شنیدم هیچ کدومشون مرداشون مث تو گرم نیستن که زناشون بخوان از من گرمتر باشن

بعضی وقتها به حال خودم زار میزنم از این میسوزم من این همه باهاش راه میام تو این ۹ سال خیلی کم پیش اومده نه بگم بعد بهم میگه سردی😭😭😭

فایده نداره استثنا این  من برا بارداری یک مدت کاسنی میدادمش اصلا انگار نه انگار میدونم هیچ وق ...

اوووو تا حالا به این قضایا اینجوری نگاه نکرده بودم که خانمهایی که شوهرهای به شدت گرم مزاج دارن دچار چه سختی هایی میشن.اونم با داشتن بچه.

اوووو تا حالا به این قضایا اینجوری نگاه نکرده بودم که خانمهایی که شوهرهای به شدت گرم مزاج دارن دچار ...

😭😭😭😭😭😭